Square Enix, E3 2019’da Outriders Adlı Yeni Bir Oyun Gösterecek

Bir Avengers oyunu olabilir mi, ne dersiniz?

Square Enix, Outriders adlı yeni bir bilimkurgu oyunu üzerinde çalışmakta olduklarını ve oyunu E3 2019’da göstereceklerini duyurdu.

Oyunun twitter hesabı 1 Mayıs’ta açılmış, ama duyuru yeni geldi. Bugüne kadar paylaşılan az sayıda tweet Captain Simon B. Archan’ın görev kayıtlarından kesitler sunuyor. Flores adlı uzay gemisinin Enoch adlı bir hedefe doğru yolculuğu konu ediliyor bu tweet serisinde. Son tweet, Enoch’un yörüngesine girildiğini bildiriyor. Oyunda, “insanlık için son umut ve kurtuluş” olarak görülen bu yolculuğu ve sonrasını tecrübe edeceğiz gibi görünüyor.

Square Enix’in Outriders için geçtiğimiz yıl Avrupa’da bir tescil başvurusunda bulunduğu biliniyor. Bulletstorm’un geliştiricisi People Can Fly ile geliştirilecek bir AAA oyun olduğu tahmin edilirken, oyuna ilişkin bir iddia da Avengers ile alakalı olabileceği yönünde. Square Enix ve Marvel’in işbirliği buna delil olarak gösterilirken, son Avengers filmlerinde Outriders adlı bir uzaylı ırkın bulunması da akıllara bu olasılığı getirmiş durumda.

Tabii bu oyun ile Avengers oyunu ayrı yapımlar da olabilir -ki kuvvetle ihtimal öyle olacak. Yine de bu durumu netleştirmek için biraz daha beklememiz gerekecek, ama o kadar uzun değil. Square Enix 10 Haziran’da E3 sunumunda oyunu gösterecek. Bizler de oyun hakkında daha detaylı bilgilere kavuşacağız. Takipteyiz.

 

YORUMLAR
SevişenBoğa
8 Haziran 2019 12:13

Abi ne Avengers'ı gözünüzü seveyim ya. Bezdim her yerde Marvel'ı görmekten. :P

Kemal Karslı
4 Haziran 2019 17:32

Watch Dogs Legion sızmış

Parolamı Unuttum