Square Enix Programında Gösterilen Videolar

Guardians of Galaxy fanları, burada mısınız? Peki ya FF hayranları?

Microsoft'un şovundan sonra Square Enix'in işi hiç de kolay sayılmazdı tabii. Yine de takipçilerini memnun edebilecek bazı fragmanlarla geldiler diyebiliriz. Bakalım neler gösterilmiş:

Guardians of the Galaxy

Programın ilk videosu Eidos Montreal tarafından geliştirilen Guardians of the Galaxy’den geldi. 4 yıldır bir türlü görememiştik, en sonunda gün yüzüne çıktı. Esprili dilini ve detaylı bir oynanış videosu sunulmasını da artı hanesine yazabiliriz. 26 Ekim’de geliyor.

Final Fantasy Pixel Remaster

Final Fantasy serisinin ilk 6 oyunu ‘Pixel Remaster’ olarak Steam ve Mobil platformlara geliyor:

Legend of Mana

Legends of Mana'nın da açılış videosu paylaşıldı; kendisi de zaten çok yakında, 24 Haziran'da geliyor.

Marvel's Avengers - Black Panther: War for Wakanda

Bu bir toparlanma hamlesi olabilir mi sizce? En azında fragmanı hoştu. Black Panther, Wakanda’yı Klaw’dan korumaya çalışıyor. Bize de kendisine yardım etmek düşüyor. Black Panther ek paketi Ağustos ayında geliyor:

Hitman Sniper: The Shadows

Hitman evreninde yepyeni bir hikâye. Ajan 47’nin ortadan kayboluşunun ardından yeni bir küresel tehditle mücadeleye atılacak; Soji, Kiya, Kolzak, Knight ve Stone adlı keskin nişancılardan oluşan The Shadows adlı grubun maceralarına ortak olacağız.

Babylon's Fall

Babylon’s Fall da uzun uzun gösterildi. Bir süredir kendisinden haber almadığımızı düşününce böyle olması bekleniyordu zaten. Beklentilerin biraz aşağısında kaldığını söylemek lazım ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabii. Kapalı beta için kayıtlar açılmış durumda.

Videonun uzun versiyonunu da paylaşalım:

Life is Strange Remastered Collection

Gerçekten bir Remastered Collection’a ihtiyaç duyuluyor muydu, bilemem; ama bütün hikayeleri bir kalemde oynamak isteyenler için bir fırsat sunulmuş olacak. Geliştirilmiş karakter animasyonları ve dudak senkronizasyonu gibi iyileştirmeleri de belirtmeden geçmediler tabii. 30 Eylül'de geliyor.

Life is Strange: True Colors

"Güçler ve Sonuçları" temalı bir video hazırlanmış; Alex ve doğaüstü gücüne detaylı bir bakış atmış olduk. "Hiç bir karar kolay değildir" şeklinde özetlemişler aslında durumu. Biz de 10 Eylül'den itibaren bu tercihleri ve sonuçlarını bizzat test edebileceğiz:

Stranger of Paradise - Final Fantasy Origin

Programın sonunda beklenen Final Fantasy duyurusu geldi; Stranger of Paradise - Final Fantasy Origin resmen duyuruldu. Team Ninja tarafından geliştirilen oyun, 2022'de geliyor. Gelen tepkilere bakılırsa gösterilen video pek de beğenilmemiş ama herhalde eleştirileri dikkate alacaklardır.

YORUMLAR
allalla
14 Haziran 2021 14:03

beklentim vardı bu sunumdan; fakat olmamalıymış.

nomadsoul
14 Haziran 2021 13:12

Hiç heyecan verici bir trailer hatta oyun yok. Sanki bir tutam adi netflix dizisinin fragmanlarını izliyormuşum gibi bir hissiyattayım.

Parolamı Unuttum