STALKER 2’den 6 Dakikalık Bir Geliştirici Günlüğü Videosu Paylaşıldı

Oyundan ufak tefek bilgiler paylaşılmış

STALKER serisinin yıldönümünü geçtiğimiz gün geride bıraktık. Serinin ilk oyunu S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl çıkalı tam 14 yıl oldu, söylemesi dile kolay. Üç oyundan sonra uzun bir ara veren seri, STALKER 2 ile sahalara geri dönüş yapmaya hazırlanıyor ve bizler de sabırsızlıkla bu eski dostumuzun dönüşünü bekliyoruz.

Oyunun çıkış tarihine dair henüz net bir takvim yok ortada. Her ne kadar 2021 içerisinde çıkış yapacağı söyleniyorsa da, pandemi sürecinin de etkisiyle, çıkış tarihlerinin sık sık ertelendiğine şahit oluyoruz, STALKER 2 de böyle bir sürpriz yapabilir. Ama şimdi böyle tatsız düşünceleri zihnimizden silelim ve oyuna dair paylaşılan yeni bilgilere odaklanalım.

Altı dakikalık bu videoda, oyundaki kıyafetlerden, karakterlerin diş yapılarından ve silahlardan bahsediliyor. Oyunda 30’un üzerinde silahın yer aldığı ifade edilirken, bu silahların modifiye edilebileceği de belirtiliyor. Oyundaki her bir karakterin kendine has bir görünüşünün olmasının istendiği de ekleniyor, işte dişler de burada devreye giren detaylardan. Videoda paylaşılan kısacık bölümde bile, ne kadar farklı alternatifler sunulabileceğini görüyoruz.

STALKER 2, Xbox Series ve PC için çıkış yapacak. Çıkış tarihi ve diğer konsollara da gelip gelmeyeceği henüz belirsiz. Merakla beliyoruz, çok yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum