Star Wars Jedi: Fallen Order, Yarın PS5’e Geliyor

Bu seferki iddianın kaynağı İngiltere

Star Wars Jedi: Fallen Order, yıllardır süren makus talihi kırmış, Star Wars oyunlarının yeniden yükselişe geçebileceğinin ilk işaretini vermişti. Dolayısıyla bir devam oyunu gelmesi bekleniyor. Ama ondan önce oyunun yeni nesil konsollarla buluşması gerek, öyle değil m?

İngiltere’den bir video oyun dağıtımcısına dayandırılarak aktarılan bilgilere göre; Star Wars Jedi: Fallen Order’ın PS5 versiyonları bu mağazalara dağıtılmış bile. Oyunun resmi duyurusunun yarın yapılacağı ve duyurunun hemen ardından da satışa sunulacağı belirtiliyor.

Daha önce yapılan resmi açıklamalar da oyunun yeni nesil versiyonunun yaz aylarında çıkış yapacağı yönündeydi. Geçtiğimiz ay Brezilya kaynakları bir sızıntıda ise çıkış tarihi 26 Haziran olarak paylaşılmıştı. İngiltere kaynaklı bilgilere bakılacak olursa, o kadar beklememiz gerekmeyecek. Oyunun PS4 versiyonuna sahip olanlara PS5 versiyonuna ücretsiz güncelleme imkanı sunulacağı da belirtilmekte.

> Star Wars Jedi: Fallen Order - İnceleme

EA’in 11 Haziran için planlanmış bir programı görünmüyor. Dolayısıyla, Jedi Fallen Order için bir program mı gerçekleştirilir yoksa sadece bir duyuru yapılmakla mı yetinilir, bunu yarın hep birlikte göreceğiz.

 

YORUMLAR
Atlas Estrella
11 Haziran 2021 00:33

İsterse PS 6'ya gelsin. Oynadım bitirdim ben bu oyunu. Geçmişe mazi yenmişe yemiş derler. 

Parolamı Unuttum