Star Wars Jedi: Fallen Order, Yeni Nesil Versiyonuna Merhaba Dedi

Force is strong with this one

Star Wars oyunları dünyası niteliğini ve niceliğini artırmaya devam ediyor. Disney, dün açıkladığı Lucasfilm Games adı altında toplayacağı yeni Star Wars oyunları hakkında heyecanlı. 2023 yılına kadar serinin haklarını elinde bulunduran EA ise, elindeki oyunları geliştirmek ile meşgul. Bu oyunlar arasındaki en yeni üye de Star Wars Jedi: Fallen Order oldu.

2019 yılında çıkış yapan ve oldukça sevilen Fallen Order, Xbox Series X ve S ile Playstation 5 için güncelleme aldı. EA'in kendi sitesinden yaptığı şu açıklamadan ulaşabileceğiniz detaylara göre bu güncelleme sadece konsol kullanıcılarına değil, Jedi: Fallen Order'ın tüm sahiplerine sunulacak

Xbox Series S versiyonu, ufak kare hızı güncellemeleri ile birlikte geliyor. Series X'in küçük kardeşi çözünürlük değişimi yaşamadan kare hızını 45'ten, 60'a çıkartacak. Series X ise bu güncellemenin ardından performans modunda 1440p, normal modda ise 2160p dinamik çözünürlüğü destekleyebilecek hale geliyor ve kare hızı da 60'a çıkıyor. Oyunun yenilenen PS5 versiyonu da 1440p ve 60 FPS çözünürlük sunacak.

YORUMLAR
sSnake
13 Ocak 2021 16:10

EA'in elindeki marka hakları 2023'te sona erince Disney o noktadan sonra seriyi tastamam Lucasfilm Games'e devredecek EA ise avucunu yalayacak. Bu güncellemenin gerçekleşmesini de Disney istemiştir EA de mecburen yapmış.  

Parolamı Unuttum