Star Wars: Jedi Fallen Order'ın Devam Oyunu Adına Kavuştu

Bu hafta adaya hangi Jedi veda edecek?

Son yıllarda Star Wars adına epey yoğun bir gündeme sahibiz. Filmler, diziler derken oyunlar da bu yoğunluktan nasibini aldı, almaya da devam edecek. 2019 yılında yayınlanan Jedi Fallen Order ile birlikte çok özlediğimiz tek kişilik Star Wars oyunlarına geri dönüş yapmıştık. Oyunun hayran kitlesi tarafından beğenilmesi EA'yi de epey memnun etti ve Fallen Order'a bir devam oyunu yapmaya karar verdiler. Daha doğrusu artık bu serinin adıyla konuşmak gerekirse Star Wars Jedi, hikayesi genişlemeye devam edecek.

Star Wars Jedi 2'nin adını Jeff Grubb sayesinde öğrendik. Bir Twitch yayınında Star Wars Jedi: Survivor ismini onaylayan oyun duyumcusu hayranlara güzel haberi verdi. Zaten daha önce EA ve Respawn cephesinden gelen açıklamalarda oyunun "Fallen Order 2" olarak değil de bir markanın yeni oyunu olarak çıkacağını belirtmişlerdi. Survivor ismi özellikle ülkemizde güzel şakalara da olanak sağlıyor. Bakalım sıradaki oyunda Jedi Konseyine kim veda edecek? 

Başrolünde yeniden Cal Kestis'in yer alacağı oyunda düşman çeşitliliğinin yanı sıra tanıdık simalar görmemiz de epey olası. Hazır Disney+ dizileri de geliyorken ve geçtiği dönem de uygunken Obi-Wan Kenobi ve Ahsoka Tano gibi isimleri yeni oyunda NPC olarak görmemiz epey olası. Tıpkı ilk oyunda olduğu gibi Darth Vader ve Sith ordusu da yine olaylara dahil olacaktır. Bol bol gezegen görüp, yeni yeni genç Jedi adaylarını kurtaracağımız bir oyun bekliyorum. Ne yazık Star Wars Jedi: Survivor'ın halem resmi bir çıkış tarihi bulunmuyor. 

YORUMLAR
allalla
13 Mayıs 2022 13:32

Sıra tabanlı strateji türünde oyununu yapsalar böyle Xcom tarzında, güzel animasyonlara ve hikayeye sahip, ne güzel olurdu.

Parolamı Unuttum