Star Wars: Knights Of The Old Republic İçin Hem Dizi Hem De Film Çalışmaları Başlamış

Yapma Iger yapma... Değişiklik hakkımız doldu!

Star Wars hayranları ile Disney'in arası son 5 yıldır hiç barışmadı. The Mandalorian dizisi hariç hayranların büyük bir çoğunluğunu tatmin eden hiçbir Star Wars işi ortaya çıkmadı. Tabii Star Wars hayranları muhtemelen dünya üzerinde mutlu etmesi en zor kitle ama Disney'in yaptığı işler de başyapıt değildi. Hele son The Rise of Skywalker felaketi ipleri iyice koparmış gibi gözüküyor. Şimdi ufukta Star Wars için yeni bir dönem var ve sıradaki Yıldız Savaşları filmi 2022 yılında vizyona girecek. Yeni dönemin ne olacağı ise büyük merak konusu.

Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy geçtiğimiz aylarda kesinlikle Old Republic dönemiyle ilgili bir şeyler yapacaklarını açıklamıştı. Ancak bunun bir film ya da dizi mi olacağını belirtmemişti. Görünüşe göre Disney, KOTOR dönemine her iki taraftan da girişmek istiyor. FandomWire'ın haberine göre Knights of the Old Republic döneminde geçecek bir film ve bir dizi için hazırlıklar başlamış.

A New Hope'un yaklaşık dört bin yıl öncesinde geçen KOTOR dönemi hayranlar için çok ayrı bir yere sahip. Özellikle oyunlarla birlikte büyük ilgi ve sevgi beslenen bu dönem elbette Disney tarafından işlenecekti. Ancak hemen sıradaki Star Wars filminin bu dönemde geçecek olması beni biraz şüphelendirdi. Tabii halen Disney cephesinden bir onay ya da ret gelmiş değil ancak Old Republic olmasa bile yine bir başka sevilen dönem olan High Republic de yeni filmler için konuşuluyor.

Benim görüşüm The Rise of Skywalker'ın ardından bu dönemlerde geçecek bir dizi ve film/filmler ile birlikte yeniden hayran kitlesiyle arayı toparlamak istedikleri yönünde. Ancak belki de Star Wars ile ilgili en önemli kozlarını bu kadar erken kullanmaları, olası bir istenmeyen sonuçta ilerleyen yıllarda ellerini epey bir daraltacaktır. Yine de son üçlemede olduğu gibi kendilerinin bir Star Wars hikayesi yazmasındansa var olan hikayeleri kullanmalarını tercih ederim. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum