Star Wars: The Rise of Skywalker Fragmanında Palpatine'in Gülüşü Filmden Değilmiş

Güçte bir tedirginlik var

Star Wars'ın son filmiyle ilgili yakın zamana kadar hiçbir şey bilmiyorduk. Hem fragmanın gelmesi hem de filmin isminin belli olması filme dair pek çok şeyi öğrenmemize neden oldu. Ayrıca Lando gibi bazı eski karakterleri de ilk kez yeni üçlemede gördük ya da duyduk!

The Rise of Skywalker'ın yayınlanan ilk fragmanının sonunda bir gülüş duyduk, bu ses Emperor Palpatine'in gülüşüydü. Fakat görünüşe göre bu gülüş filmde yer almıyormuş. Yani ses kaydı dokuzuncu filmden değilmiş. Star Wars serisinin The Phantom Manace, Attack of the Clones, Revenge of the Sith ve Return of the Jedi filmlerinde Sheev Palpatine(Darth Sidious) karakterini canlandıran Ian McDiarmid ses kaydıyla ilgili bir açıklama yaptı. "Fragmandaki o gülüş özellikle kaydedilmiş bir şey değildi. Bir yerden bulmuşlar, muhtemelen eski filmlerden yada dijital kasa gibi bir yerden ya da George(Lucas)'ın iPhone'undan. Bilemiyorum." diyerek fragmanda yer alan o ikonik gülüşün film için özellikle kaydedilmediğini belirtti. Tabii bu durum Palpatine'in filmde yer alacağı gerçeğini değiştirmiyor. Ian McDiarmid, efsanevi karakteri Emperor Palpatine olarak, serinin dokuzuncu filminde de yer alacak.

Star Wars: The Rise of Skywalker, 20 Aralık'ta vizyona girecek. Skywalker efsanesinin sonunu getirmesi beklenen film aynı zamanda Disney'in ilk Star Wars üçlemesinin de son filmi olacak.

Disney'in yeni nesil Star Wars projeleri için Game of Thrones'tan David Benioff ve D.B. Weiss'i senarist olarak aldığını biliyoruz, bu ikilinin ve Rian Johnson'ın yeni nesil Star Wars projelerinde olacağı neredeyse kesin gibi. The Last Jedi büyük eleştiriler aldıktan sonra Rian Johnson'ın içinde bulunacağı yeni Star Wars filmleri nasıl karşılanır? Bekleyip göreceğiz...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum