StarCraft II İçin Ücretli İçeriklerin Sonuna Gelindi

Peki yeni oyun gelecek mi?

StarCraft, strateji severlerin gönlünde ayrı bir yeri olan serilerden. Ayrıca espor alanının önemli bir ikonu, bu sektörün temelini atan oyunlardan birisi sonuçta. Serinin ikinci oyunu 2010 yılında çıkmıştı ve o günden bugüne ek içeriklerle desteklenmeye devam ediyor. Bunların bir kısmı ücretsiz içeriklerken bir kısmı da satın alınan içeriklerden oluşuyordu. Oluşuyordu diyoruz, çünkü artık bu ücretli içeriklerden üretilmeyeceği açıklandı.

Bliizard forumunda paylaşılan StarCraft II güncelleme metninde, 10. yılını geride bırakan oyun için, Brood War’da da olduğu gibi oyunu desteklemeye devam edecekleri, bu noktada da oyunun rekabetçi topluluğunun en çok önemsediği noktalara odaklanacakları ifade ediliyor. Bu da komutanlar ve savaş sandıkları gibi satın alınabilir ek içerikler üretmeye son verirken sezon içerikleri ve dengelemeye yönelik düzeltmelere devam edecekleri anlamına geliyormuş.

Bazı oyuncuların vazgeçilen bu içeriklerin devamını beklediğinin farkında olduklarını, ama bu içeriklerden vazgeçilmesinin yalnızca StarCraft II için değil aynı zamanda bir bütün olarak StarCraft evreninde yeni neler yapılabileceği üzerine düşünmek adına kendilerine bir fırsat sunduğunu belirtiyorlar açıklamada.

Bu değişikliğin ne anlama geldiğini önümüzdeki dönemde daha iyi anlayacağız. Ne dersiniz, Blizzard bizleri şaşırtıp StarCraft III ile karşımıza çıkar mı yoksa mobil ile mi devam eder yoluna?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum