Stardew Valley'nin Satışlarına Yapımcısı Bile İnanamıyor

20 milyon kopyayı geçti

Belki de oyun dünyasının gidişatını değiştiren oyunlardan biri Stardew Valley. Sadece tek bir kişi tarafından geliştirilen bu şaşırtıcı oyun geçtiğimiz günlerde altıncı yaşına bastı. Fakat uzun süredir piyasada olmasına rağmen Stardew Valley’nin satışları artmaya devam ediyor.

Yapımcı Eric “ConcernedApe” Barone, Stardew Valley’nin 20 milyon kopya satış gerçekleştirdiğini resmi Twitter hesabından duyurdu. PCGamer ekibine konuşan Barone, oyunun bu başarısına şaşırdığını ifade ederek, 20 milyon adet satışa “inanamadığını” da sözlerine ekledi.

İşin çok daha ilginç yanı ise satışların günden güne artmaya devam ediyor oluşu. Barone’un ifadelerine göre Stardew Valley şu sıralarda, çıkış yaptığı tarihe kıyasla bile çok daha fazla satış gerçekleştiriyor.

Eric Barone da bu duruma şaşırdığını inkar etmiyor. "20 milyon noktasına ulaşmış olmak gerçekten de inanılmaz. Oyunun bu seviyeye erişmiş olduğuna hala inanamıyorum."

Barone, PCGamer'a yazdığı emailde "Stardew Valley'in günlük ortalama satışları tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Bunun neden kaynaklandığından tam olarak emin değilim. Umuyorum ki oyunum ağızdan ağıza yayılmaya devam ediyordur, daha fazla kişi oynadıkça daha fazla arkadaşına tavsiye ediyordur. Ne olursa olsun, Stardew Valley'in hala çok popüler olmasından mutluyum" demiş.

Oyununun hiç olmadığı kadar büyük olduğuna sevinen yapımcı, Stardew Valley’nin bu kadar popüler olmasından da mutlu olduğunu paylaşmayı ihmal etmemiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum