Stranger Things'in Yıldızı, 4. Sezonun Yayın Tarihi Hakkında Konuştu

Durum çok karışık

Tüm dünyayı vuran coronavirüs salgını eğlence sektörünü de oldukça olumsuz etkiliyor. An itibariyle neredeyse tüm dizi ve filmlerin çekimlerine ara verildi. Bunlardan birisi de Netflix'in en sevilen dizilerinden birisi Stranger Things oldu. Dördüncü sezonuyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin çekimlerine salgın nedeniyle ara verildi. Dizinin planlanan yayın tarihini ve son durumunu da David Harbour sayesinde öğrenmiş olduk.

"Şu an neler olacağını kim bilebilir? An itibariyle kapatılmış durumdayız. Aslında yeni sezonun önümüzdeki senenin ilk döneminde yayınlanması gerekiyordu. Bunu söyleyecek yetkim yok ancak bence öyle gözüküyordu. Şu an için neler olacağını bilmiyorum. Ortada muhtemelen bir erteleme durumu olacak. Umuyorum ki yakın zamanda tekrar çalışmaya başlayabiliriz ama şu an durumun nasıl gözüktüğünü bilmiyorum." diyen Harbour, dizinin yeni sezonunun normal şartlar altında 2021 yılının ilk çeyreğinde yayınlanacağını belirtti.

Son dönemde yaşadığımız bu salgın dolayısıyla gerçekleşen karantina döneminde yeni Stranger Things sezonu epey iyi olurdu aslında. Bakalım dizinin çekimlerine ne zaman yeniden başlanabilecek? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum