System Shock'un Da Dizisi Geliyor

Binge ve Nightdive Studios iş birliğinde

System Shock, oyun dünyasının hafızalarda yer eden serilerinden birisi olmayı başarmıştı. Doğal olarak, bir devam oyunu gelsin diye bekleyen bir oyuncu topluluğu söz konusuydu. Bir yandan devam oyunu beklenirken araya bir de yeniden yapım girdiği görüldü. Bu bekleyiş devam ederken bu sefer de bir film haberi geldi; oyun odaklı bir yayın platformu olacak Binge'in, orijinal içerikleri arasına System Shock’un live-action uyarlamasını da eklediği görülüyor.

Nightdive Studios’un kurucusu ve CEO’su Stephen Kick, “System Shock’un bir uyarlamasının, Citadel istasyonunun ve mürettebatı hayal edilemez bir korkuya maruz bırakan yapay zekasının hikayesini yeniden anlatmak için mükemmel bir araç olacağına daima inandım. Binge'deki yetenekli ekibin System Shock'u yeni yollarla ve korkunç derecede gerçekçi bir şekilde hayata geçirdiğini görmekten çok heyecanlıyız” şeklinde ifade ediyor proje ile ilgili düşüncelerini.

Binge’in İçerik Sorumlusu Allan Ungar da, “System Shock, yirmi yılı aşkın süredir oyun severler tarafından hayranlıkla takip edilen, ikonik bir marka ve FPS oyunculuğunun yeniden tanımlanmasına da katkı sunmuş bir seri. System Shock projesini hayata geçirirken serinin ve bu türün hakkını vererek bir iş ortaya koymak konusunda heyecanlıyız. SHODAN’a hazır olun” diyor.

System Shock dizisi, Binge’in yayın hayatına başlayacağı 2022 yılındaki içeriklerden birisi olacak. Binge, Ubisoft’un Driver serisinin uyarlamasını da üstlenmişti. Bakalım önümüzdeki dönemde bu yapımlar arasına başka hangi markalar katılacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum