Tenet'in Yeni Fragmanı İlk Kez Fortnite'ta Gösterildi

Nolan da bizi gördü mü?

Fortnite uzun zamandır sadece bir oyun olmanın ötesine geçmeye başladı. Konserler, yeni albüm tanıtımları derken oyun içerisinde gördüğümüz etkinliklere bir yenisi daha eklendi: fragman prömiyerleri. Fortnite'ın müthiş oyuncu sayısını düşünürsek oyun ortamı gerçekten de milyonlarca seyircili bir arenaya dönüşüyor, bu yüzden ileride bu tür etkinliklerin sayısının artacağını öngörmek hiç de zor değil.

Christopher Nolan'ın yeni filmi TENET'ın yeni fragmanının dünyadaki ilk gösterimi Çılgın Parti'deki Büyük Ekran'da yapıldı. Başrollerinde John David Washington ve Robert Pattinson'ın oynadığı filmin fragmanı dün gece saat 03:00'ten itibaren her saat başı yayınlanmaya başlandı. Tabii yayına başlama saati bize göre biraz geç bir saat olduğu için fragmanın ilk gösterimini yakalamış olmanız düşük bir ihtimal. Fragman bu gece 03:00'e kadar yayınlanmaya devam edecek ama neyse ki Warner Bros bu sürenin bitmesini beklemeden fragmanı YouTube'dan da paylaştı.

Aşağıda dün gece Fortnite'ta prömiyerini yapan fragmanı Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz:

Geoff Keighley'in de söylediğine göre gelecek birkaç ay içinde Christopher Nolan'ın uzun metrajlı bir filmi de Çılgın Parti'deki Büyük Ekran'da gösterilecekmiş. Acaba hangisi olacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum