TGA 2020 Ödüllü Valkyrae'nin YouTube Kazancı Ortaya Çıktı

İmrenme garantili

Rachell "Valkyrae" Hofstetter şu an oyun yayını yapanlar arasında dünyanın en popüler isimlerinden bir tanesi. Son zamanların en hızlı büyüyen yayıncılarından biri kendisi, özellikle de son zamanlarda Among Us ile popülaritesini iyice artırdı ve The Game Awards 2020'de de Yılın İçerik Üreticisi ödülünü kazanarak bu başarısını taçlandırmış oldu.

Bu tür popüler yayıncıların ne kadar gelir elde ettikleri genelde merak konusudur ama bu tür bilgiler çoğunlukla gizli tutulur. Ancak Valkyrae son yayınlarından birinde yanlışlıkla YouTube'un istatistik sayfasını açınca, son ayda ne kadar kazandığı da ortaya çıkmış oldu.

YouTube analitik sayfasına göre Valkyrae geçen ay 36.4 milyon izlenmeye ulaşmış ve yayınlarından kazandığı para da 172.908$. Yani bizim paramızla söyleyecek olursak tam tamına 1.3 milyon lira. Dahası, bu ayki gelirinde %6 düşüş olduğu da görülüyor, buradan da önceki aylarda ne gibi paralar kazandığını tahmin edebilirsiniz.

Elbette bunun içerisine Valkyrae'nin sponsorlarından ve diğer anlaşmalarından elde ettiği gelir de dahil değil.

Forbes da geçtiğimiz günlerde YouTube'un en çok kazananları listesini paylaşmıştı. Listenin zirvesinde 29.5 milyon dolar gelirle 9 yaşındaki Ryan Kaji bulunuyordu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum