The Batman, Pandemi Arasından Pek Etkilenmemiş

Hikaye kaldığı yerden devam

DC hayranlarının belki de en büyük beklentiye sahip olduğu The Batman filmi için işler diğer tüm yapımlarda olduğu gibi epey muallak bir durumda ilerliyor. Pandemi süreci yüzünden çekimler başladıktan sadece birkaç hafta sonra ara vermek zorunda kalan film, bu zorlu süreçten sanılanın aksine pek de etkilenmeden geçmiş. Filmin yazarlarından Mattson Tomlin yeni Netflix filmi Project Power'ın lansmanı sırasında The Batman filminin geleceğine de değindi.

Genç yazar bu erteleme sürecinin filmin hikayesini ve içeriğini hiçbir şekilde değiştirmediğini belirtirken, yeniden başlayan çekimlerin set çalışanlarının sağlığını nasıl etkileyeceği konusunda ise biraz karamsar. Tomlin, "Film halen aynı film ve şu anki planımız bu vizyonu hayata geçirebilmek" derken, önceliğin oyuncu ve ekibin işe döndüklerinde corona virüs kapmayacakları güvenli bir ortam yaratmak olduğunu da ekliyor.

The Batman filminden önce bilinir pek bi işe olmayan Mattson Tomlin, Batman filminin ardından özellikle sosyal medyada aldığı tepkilerden de epey şikayetçi her gün binlerce insansın "Sen kimsin?!" sorularına maruz kalan Tomlin, bu durum yüzünden internete olan bakış açısını da tamamen değiştirmiş durumda. Eğer film beklentileri aşmayı başaramazsa Tomlin'i çok daha zor günler bekliyor gibi gözüküyor. Matt Reeves'in yönetmenliğini yapacağı The Batman filminin 1 Ekim 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum