The Division 2'deki Dark Zone'da Gear Score'u 515 Olan Eşyalar Bulunabilecek

Yeni güncelleme rekabeti artırıyor

Division 2’nin Mayıs ayına ertelenen Raid güncellemesinin ardından Ubisoft, PC üzerindeki test sunucusunu aktif hale getirdi. PTS üzerinde test edilen güncellemeler arasında Yetenek Hasarı ve çeşitli buff’lar bulunuyor. The Division 2 topluluğu içerisinde en çok tartışma yaratan güncelleme ise Dark Zone’da bulunacak silahların Gear Score’unun maksimum 515’e çıkarılacak olması. Tartışma sebebiyse oyuncuların bu eşyaların tüm oyuna yayılmasını tercih etmesinden kaynaklanıyor. Örneğin Heroic görevlerde Gear Score sınırı hala 500, kaldı ki bunlar oyundaki en zor içeriklerden.

Massive Entertainment, geçtiğimiz gün yaptığı canlı yayında oyuna gelecek bu yeni güncellemeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Oyuna gelecek 3. büyük güncelleme ile büyük değişimlere uğrayacak yapay zeka ve ekipmanlar hakkında fikirlerini belirten ekip, biraz önce bahsettiğimiz karar hakkında “oyunculara Dark Zone’u kullanarak yavaş yavaş Gear Score’unu yükseltme imkanı tanınması” yorumunu yaptı.

Güncellemeden önce, World Tier 5 seviyesine çıkmayı başaran oyuncuların Dark Zone’da Gear Score’u 500’e ulaşan eşyaları düşürmesi garanti değildi. Şimdilerde oyuncular Dark Zone’u kullanarak Gear Score’larını 515’e kadar yükseltme şansı bulacak.

Tabi ki bu sistemin hala PTS üzerinde test edildiğini unutmamak gerek. Massive’in oyuncuların geri dönüşlerini dinleyeceğini umut ediyoruz. Gear Score’un 515’e yükseltilmesi ertelenen raid’lere unutturmaya yetebilir mi hep beraber göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum