The Division 2'nin Zorlu Raid'i Sadece 5 Saatte Tamamlandı

Ekibin fotoğrafı Base of Operations'a asılacak

The Division 2'nin ilk raid görevi dün akşam saatlerinde devreye girdi. Anlatıldığı kadar zor görünen raid, oyuna eklenişinden tam 5 saat sonra The Division yayıncısı ve YouTuber Marco-style ve ekibi tarafından tamamlandı.

Washington Havaalanında geçen görev ilk başlarda problem yaratmasa da final boss'u oldukça büyük bir tehlike teşkil ediyor. Marcostyle ve ekibi tam 3 saat harcayarak görevi tamamladıklarında, ekiplerinde 7 kişi bulunuyormuş. Aralarında sevinen ekip daha sonra dünya üzerinde görevi tamamlayan ilk ekip olduklarını öğreniyor.

Hatırlarsanız Ubisoft, raid'i ilk bitiren ekip için özel bir sürpriz hazırlamıştı. The Division 2'nin ana üssü olan Beyaz Saray'a yerleştirilen bir tabloda, Marcostyle ve ekibinin fotoğrafları bulunacak.

Gelelim madalyonun diğer yüzüne... Pek çok oyuncu raid görevlerinin "matchmaking" sisteminin dışında kalmasından rahatsız. Şimdilik oynayacak 8 kişi bulmanızı gerektiren raid görevlerine gösterilen tepkiyi fark eden Ubi, bu hatasını düzeltmek istediğini de açıkladı.

Dün akşam yapılan canlı yayında konuşan oyunun yapımcısı Chadi El Zibaoui, matchmaking sisteminin raid görevlerine ekleneceğini duyurdu. "Oyunun dışına çıkmadan grup arayan kişiler için" bir sistem üzerinde çalıştıklarını vurgulayan El Zibaoui, ekibin bu konu üzerine yoğunlaştığını da belirtti. Henüz resmi bir tarih veya detaylar belli olmasa da yakın bir süreç içerisinde oyuncular raid görevi için matchmaking sistemine erişebilecek gibi görünüyor.

YORUMLAR
emrahcey
17 Mayıs 2019 19:55

The division için 764 saat harcamışım. Item kasacam diye...The Division 2 içinde işin özü... item lootla update gelsin, yeni itemleri lootla, update gelsin...

creepylord
17 Mayıs 2019 17:56

Hemen hemen her online oyunda buna benzer problemler (bence) oluyor. Oyunun en afili raididir bossudur muhakkak önceden kurulmus parti veya klan ile giriliyor. Tamam herkesle girilecek yerler değil, ölüp ölüp vakit kaybetmek sinir bozabiliyor ama bence şans tanımanın bi zararı yok. Yeni oyuncularla tanışmadıktan sonra online oyun oynamanın çok bi faydası yok diye düşünüyorum.

Parolamı Unuttum