The Division Tarihinin İlk 8 Kişilik Raid'i Yarın Geliyor

Operation Dark Hours'a hazır mısınız?

Tom Clancy's The Division tarihindeki ilk sekiz kişilik raid "Operation Dark Hours", tüm The Division 2 oyuncuları için 16 Mayıs Perşembe, Türkiye saatiyle 19:00'da açılacak.

World Tier 5'e ulaşıp Tidal Basin'i geçmiş olan en deneyimli ajanların katılabileceği Operation Dark Hours ile Ubisoft bugüne kadarki en zor içeriği sunuyor. Bu raidde oyuncular Black Tusk kontrolündeki Washington Ulusal Havaalanına gidecek ve havaalanını ele geçirerek Black Tusk operasyonlarına darbe vuracaklar. 8 oyuncudan oluşan takımlar bir arada hareket ederek en zorlu bossları devirmek için stratejiler üretmeye çalışacaklar. Raid sonunda oyuncular yeni ekipman setleri, yeni bir egzotik silah gibi özel ganimetlerle ödüllendirilecekler.

Bu raidin şöyle bir özelliği de var, oyunda Operation Dark Hours'u tamamlamayı başaran ilk grup, The Division 2'deki Beyaz Saray'da takım fotoğrafı ve isimlerinin gösterilmesiyle onurlandırılacak ve ölümsüzleştirilmiş olacaklar. Ayrıca ilk haftasında (23 Mayıs'a kadar) raidi tamamlayan oyuncular Kol Yaması, sonra tamamlayan oyuncular da klan flama ikonu ve kupa kazanacaklar.

Operation Dark Hours'u dünyada ilk bitirmek için yapılacak olan yarışı //www.twitch.tv/twitchrivals adresindeki Operation Dark Hours: Race to a World First programından takip edebilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum