The Eternals Filmi Namor'un MCU Başlangıcı Olabilir

Hem mutant hem kral

Marvel Sinematik Evreni, halihazırda sinemada izlenilen en geniş kapsamlı film evrenlerinden birisi. Şu ana kadar üç aşama ve tam yirmi üç film izlediğimiz MCU daha da genişlemeye devam edecek. Hem Fantastik Dörtlü hem de X-Men haklarının gelmesiyle birlikte karakter haznesi epey genişleyecek MCU'da hayranların görmek istediği çok sayıda yeni isim var. Bunlardan birisi olan Namor için ise bekleyiş sanılandan daha kısa sürebilir. 

Namor ismi çizgi romanlarda nispeten daha yeni olsa da Sub-Mariner karakteri Marvel çizgi romanlarının erken zamanlarında epey popüler bir karakterdi. Daha sonra arkaplanı da doldurulan Sub-Mariner yani Namor Marvel'ın Atlantis Kralı ve aynı zamanda bir mutant. Hem mutantlarla hem de Fantastik Dörtlü ile oldukça yakın bir ilişkisi bulunan Namor, Marvel'ın mihenk taşlarından birisi. MCU'nun kökenlerinin anlatılacağı The Eternals filmi de bu bakımdan Namor'un ilk kez hayranların karşısına çıkması için harika bir fırsat gibi gözüküyor.

MCU Cosmic'in haberine göre The Eternals sadece Sub-Mariner'ı içermekle kalmayacakmış onun evi olan Atlantis'te geçen bazı sahnelerde yer alacakmış. Bill Everett tarafından yaratılan ve 1939 yılında ilk kez Marvel Comics #1'de yayınlanan Sub-Mariner/Namor'u daha önce çeşitli oyunlar, çizgi diziler ve kitaplarda da görmüştük. Ancak The Eternals filminde yer alması halinde bu kadar köklü bir karakteri ilk kez bir sinema filminde canlı bir şekilde görmüş olacağız. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum