The Flash Filminde Bol Bol Yeni Karakter İzleyeceğiz

DCEU'nun vitrin filmi geliyor

Sinematik evrende yeni ve iddialı bir döneme hazırlanan DC/WB ortaklığı son dönemlere yaptıkları DC FanDome etkinlikleriyle damga vurmayı başardılar. Bir önceki etkinlikte The Batman fragmanını izleyip, heyecanlanmışken bu etkinliğin ön plana çıkan filmi Flash oldu. Zaten daha önceden gündeme gelen haberleriyle ilgi odağı olmayı başaran The Flash ile ilgili bu kez resmi ağızdan bir açıklama geldi. Filmin yapımcılarından Barbara Muschietti, FanDome sırasında yaptığı söyleşi sırasında filmin kadrosu ve konusu ile ilgili ilk ipuçlarını verdi. 

"Sizin gidip görmenizi istiyorum. Burada çok fazla şey söylemeyeceğim. Ancak size söyleyebileceğim şey bunun bir yolculuk olacağı. Oldukça eğlenceli ve heyecanlı bir yolculuk olacak, ayrıca çok sayıda DC karakteri bunun içerisinde olacak. Flash bir süper kahraman filmi ve tüm bu zaman çizgileriyle karakterler arasındaki köprü konumunda. Ayrıca bir açıdan her şeyi baştan başlatıp, hiçbir şeyin unutulmayacağını sağlayacak." diyen Barbara hanım beklentileri yükseltmeyi başardı. 

The Flash filminde bir Batman görmeyi bekliyorduk ancak son yaşanan gelişmeler filmde bir değil tam iki Batman olacağını neredeyse kesinleştirdi. Hem Michael Keaton'ın hem de Ben Affleck'in Pelerinli Süvarisi filmde karşımıza çıkacak. Barbara Muschietti'nin açıklamalarından ilgi çeken bir diğer kısım ise "her şeyi baştan başlatıp, hiçbir şeyin unutulmamasını sağlayacak" kısmı. Flashpoint hikayesinin biraz değiştirilerek uyarlanacağını biliyoruz. Ancak sözleşme detayları gereği filmde Wonder Woman ve Aquaman olmayacak bu yüzden hikayede yer alacak diğer DC karakterlerini muhtemelen DCEU bünyesinde ilk defa göreceğiz. 

Korku filmleriyle tanıdığımız Andy Muschietti'nin yönetmenliğini yapacağı The Flash, 3 Temmuz 2022'de vizyona girecek. İlk olarak 2016 yılında vizyona giren Batman v Superman filmiyle DCEU'ya giren Ezra Miller'ı başrolde izleyeceğiz. Tüm DCEU'yu baştan başlatacak The Flash filminde bizleri oldukça ilginç bir oyuncu kadrosu bekliyor gibi gözüküyor. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum