The Flash Filminde Cyborg Yeniden Karşımıza Çıkabilir

Her yol Flashpoint'e çıkıyor

DC/WB ortaklığı her ne kadar Justice League: Snyder Cut'ın geleceğini duyurarak hayranların biraz gönlünü almayı başarmış olsa da halihazırda devam eden sinematik evrenin geleceği halen çalkantılı gözüküyor. Snyder Cut'ın ardından evrende pek bir değişiklik olmayacak zaten stüdyonun asıl amacı önümüzdeki The Flash filmiyle birlikte her şeye yeniden başlayıp, The Batman filmini de hikayeye dahil ederek yeniden beyaz bir sayfa açmak. 

DCEU'da Victor Stone'u (Cyborg) canlandıran Ray Fisher, The Flash filminde de önemli bir rolle karşımıza çıkabilir. Zaten orijinal Flashpoint hikayesinde de hatırı sayılır bir yere sahip olan Cyborg'un filmde gözükmesi büyük bir sürpriz olarak gözükmüyor. Asıl heyecan verici olan kısım yenilenen evrenin yeniden ve organik bir şekilde Justice League oluşturması. 

Şu an için tek solo filme sahip olan Aquaman, Shazam ve Wonder Woman ikinci filmlerine hazırlanıyor. Yeni nesil Batman an itibariyle evrene bağlı değil ama bir noktada dahil olacak. Flash ve Cyborg'un da yeni filmde bir araya gelmesi heyecan verici. Hatta Henry Cavill'in canlandıracağı Superman'in evrene yeniden dahil olması ve karakterin destek rolünde kullanılacak olması da yeni nesil Justice League filmleri için durumu daha cazip hale getiriyor. 

Snyder Cut ile birlikte hayranları da arkasına alan DC/WB ortaklığı iyi işlenmiş bir Flashpoint filminin ardından oldukça güzel bir başlangıç yapma şansına sahip. Şu an için 3 Haziran 2022'de vizyona girmesi planlanan The Flash'ın ardından umarım hayranların hak ettiği Justice League filmini bu kez sinemada izleyebiliriz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum