Last Of Us Part II Video Serisinin Yeni Videosunda Oynanışa Göz Atıyoruz

Hikaye ve karakterlerin oynanışa etkisi

Geçtiğimiz hafta yayınlanan video ile birlikte The Last of Us Part II için 4 videoluk bir seri paylaşılacağını öğrenmiştik. Bu videolardan ikincisi geldi, bu sefer de oynanışa göz atıyoruz:

Bu serinin özelliği oyunun yapımcılarından ilgili başlık hakkında yorumlar paylaşılması malumunuz. Bu sefer de oynanış kısımlarıyla ilgili yorumlara yer veriliyor. Oyunun hikayesinin ve karakterlerin doğasının oynanışı nasıl etkilediğinden bahsediliyor.

Buna ilişkin örnekler de paylaşılıyor. Ellie, Joel’den fiziksel olarak daha küçük, dolayısıyla fiziksel olarak pek çok düşmanı kadar kuvvetli olmadığını yansıtacak şekilde hareket ediyor, ama gayet çevik olduğunu ve bunu avantajına çevirdiğini de görüyoruz. Saldırılardan kaçınma, çatışma, gizlilik gibi noktalara da yer verilmiş videoda.

TLoU 2 için geri sayım tam gaz devam ediyor. Önümüzde 2 video daha var. Sonrasında artık çıkış videosu ile finali yapıp oyuna dalma zamanı. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
ocelot1789
22 Mayıs 2020 00:27

Yazıyı okumadan girmiştim videoya da yeni gameplay sanmıştım. Üçüncü dakika civarı '' bu ne lan dünün aynısı'' dedim. Eşeklik bendeymiş xd

Parolamı Unuttum