The Mandalorian 3. Sezonu 2022 Sonuna Ertelenmiş Olabilir

Lucasfilm şaşırma, sabrımızı taşırma

Star Wars adına yakın tarihin en güzel işi The Mandalorian dizisi rüya gibi geçen iki sezonun ardından ara verdi. Bu ara dönemde Disney+ üzerinden çeşitli Star Wars dizileri aradaki boşluğu doldurmaya çalışacak. Yine de Mando'yu ve Bebek Yoda'yı yeniden görmek için içten içe bir geri sayımı hepimiz yapıyoruz. Ancak gelen haberler Mando adına pek umut verici değil. Son gelişmelere göre dizinin üçüncü sezonunu 2022 yılının son döneminden önce görme şansımız yok gibi gözüküyor.

The Mandalorian'ın üçüncü sezon çekimleri halen başlamadı, halihazırda The Mandalorian'ın çekildiği stüdyoda Obi-Wan Kenobi dizisinin çekimleri devam ettiğinden Mandalorian çekimlerine 2022 başında başlanması bekleniyor. Last of Us dizisinde de başrolde izleyeceğimiz, serinin yıldızı Pedro Pascal da hazırlıkların durduğunu belirtmişti. Hatta çekimlerin durumuna göre 2023 başı da Din Djarin'in macerasının devamı için ideal tarih olabilir. 

Disney+ adına The Mandalorian'dan boşalan yeri Book of Boba Fett dolduracak. İkinci sezonun sonunudan sonrasını anlatacak Boba Fett dizisinin yanı sıra yine aynı dönem olan altıncı ve yedinci film arasını dolduran bir Ahsoka dizisi de bizleri bekliyor. Dave Filoni'nin Disney+ adına Star Wars tarafında yetkili olması her çıkacak diziden umutlu olmamızı sağlıyor. Mandalorian'ın gecikme sebebi olarak uzun zamandır beklediğimiz Kenobi dizisinin çekilmesi içimizi biraz soğutuyor ama Bebek Yoda özlemi de giderek büyümeye devam ediyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum