The Mandalorian Dizisi Michael Biehn'i Kadrosuna Kattı

Bilim-kurgu müdavimi

Disney'in Star Wars adına belki de tek iyi giden işi The Mandalorian yeni sezonu için hazırlıklara devam ediyor. İlk sezonuyla çok büyük bir hayran kitlesine ulaşan dizide yer alan karakterlerde büyük beğeni toplamıştı. Bebek Yoda ve Mando'nun maceraları tam gaz devam edecekken hikayeye yeni isimler de katılıyor. Bunlardan bir yenisi de belli oldu. Artık hikayede şu an için ismini bilmediğimiz bir kelle avcısı daha yer alacak.

Terminator, Aliens, The Abyss ve Planet Terror gibi filmlerde de rol almış olan usta aktör Michael Biehn dizinin kadrosuna dahil edildi. Making Star Wars'un haberine göre Biehn'in karakteri dizide Mandalorian'ın geçmişindeki bir kelle avcısını canlandıracak. Ayrıca gelen habere göre Bill Burr da dizinin ikinci sezonunda tıpkı ilk sezonda olduğu gibi Mayfield karakterini canlandıracak. 

Şüphesiz şu an için The Mandalorian'ın ikinci sezonunda yer alıp, almayacağı en çok merak edilen karakter Ahsoka Tano. Hatta dizi kadrosuna katılan Rosario Dawson'un Ashoka'yı canlandırma ihtimali epey yüksek gözüküyor. Animasyon dizi Clone Wars'ın yeni bölümünde Ashoka'nın diziye dönmüş olması da hayranları bu konuda heyecanlandırdı. Bakalım Mando ve Bebek Yoda'nın yeni maceraları bizlere başka hangi karakterleri gösterecek? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum