The Witcher Dizisinin Ana Fragmanı Yayınlandı!

Yaklaşıyor, yaklaşmakta olan

Netflix'in özgün içerikleri yayın servisini en cazip kılan şeylerden birisi. Uzunca bir dönemdir kaliteli içeriklerle karşımıza çıkan Netflix'in yeni bombası The Witcher dizisi. Dünya çapında çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan fantastik roman serisinden uyarlama video oyunu serisi şimdi de dizisine kavuşuyor. İlerleyen dönemlerde sinema filmini de görmemiz oldukça olası. 

20 Aralık'ta Netflix üzerinden yayınlanacak olan başrolünde Henry Cavill'in yer aldığı dizinın ana fragmanı da paylaşıldı. Fragmanda dövüş sahnelerinden, tanıdık karakterlere, iksirlere kadar çok fazla şeyi görmek mümkün. Özellikle oyunun hayranları için çok gaza getirici sahneler var. Bakalım oyunun ortaya çıkardığı muhteşem başarı diziye de yansıyacak mı? Benim The Witcher'dan umudum yüksek. 

YORUMLAR
zZzZ
1 Kasım 2019 03:43

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Decypher
zZzZ
1 Kasım 2019 14:12

Valla her türlü şikayette haklısın zZzZ, genelde sabır istiyorum falan ama çok uzadığının ben de farkındayım ve bu konuda benim elimden de bir şey gelmiyor :) Birkaç gündür arada bir yaşanan "Haber bulunamadı" hatası veritabanı optimizasyonu yapılıyor olmasından kaynaklı, onun bugün tamamlanmasını umuyoruz. Haberlerin yavaş açılması olayı çözüldü ama, bence sen de fark etmişsindir bunu. Başka üyelikle siteye girilmesi sorunuyla ben karşılaşmadım, ama eğer başına gelirse ekran görüntüsüyle birlikte bana mail atabilirsin, gözümüzden kaçan bir durumsa müdahale edilsin. Yorum sisteminin değiştirilecek olması da sırada, şu anki sistemden kurtulacağız yakın bir zamanda :) Hepsini düzeltelim de, yer işaretlerine ondan sonra eklersin.


Parolamı Unuttum