Todd Phillips'e Göre Marvel, Asla Joker Gibi Bir Film Yapamaz!

Joker iddialı bir başlangıç yaptı

Todd Phillips'in yönettiği ve başrolünde Joaquin Phoenix'in yer aldığı Joker filmi sinema hayatına oldukça iddialı bir giriş yaptı. Film ilk kez gösterildiği Venedik Film Festivali'nde büyük ödülü kazandı. Ayrıca eleştirmenler tarafından da çoğunlukla olumlu yorumlar aldı. Tüm bu yaşananlar yönetmen Phillips'i oldukça mutlu etmiş.

"Marvel'ı yenemezsiniz. Onlar adeta devasa bir yaratık gibiler. Biz de onların asla yapamıyacağı bir şey yapmak istedik." diyen Phillips, Joker'in tonu ve tarzı itibariyle Marvel'ın asla yapamayacağı, kitlesinin Marvel'dan beklemeyeceği bir iş yapmak istediklerini ifade etti. Görünüşe göre bu arzuları da yerini bulmuş.

Artık Marvel Sinematik Evreni'nin basmakalıp tarzından, klişeleşmiş esprilerinden ve renkli dünyasından sıkılanlar için farklı bir çizgi roman uyarlaması da var. Gerçi Phillips'e göre Joker filminin çizgi romanlarla pek alakası yok ama, Joker karakteri özünde çizgi romanlarla hayatımıza girmiş bir karakter. Filmi vizyon tarihi olan 4 Ekim'de izlemek için sabırsızlanıyorum. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum