Tom Holland, Spider-Man/Wolverine Filmi İstiyor

Tom Holland belli ki çizgi romanları seviyormuş.

Yeni nesil Peter Parker/Spider-Man aktörümüz Tom Holland'ın kafasında canlandırdığı karakterle ilgili oldukça fazla fikir var. Daha önce yaptığı açıklamalarda 20 tane daha Spider-Man filmi yapabileceğini de açık açık belirten Tom Holland'ın yeni çılgın projesi bir Spider-Man/Wolverine filmi. Hem de oldukça ilginç bir senaryoyla birlikte. 

2004 yılında Brian Michael Bendis tarafından yazılan Ultimate Spider-Man serisinde oldukça ilginç bir sayı vardı. Serinin "Jump the Shark" isimli 67. sayısında, Peter Parker ile Wolverine (Logan)'ın vücudu yer değiştiriyordu ve iki karakter birbirlerinin vücutlarında zaman geçiriyorlardı. Görünüşe göre Tom Holland da bu hikayeyi oldukça ilginç bulmuş. Bu konuda bir kısa film istediğini açıkça belirtmiş. 


Spider-Man: Far From Home'un tanıtımı sırasında açıklamalarda bulunan Tom Holland, "Spider-Man ve Wolverine'i bir arada görmeyi çok isterim. Ultimate Spider-Man'in oldukça ilginç bir hikayesi var. Spider-Man ve Wolverine'in bedenleri bir gün boyunca değişiyor ve Peter Parker, Wolverine'in vücudunda uyanıyor. Doğal olarak Wolverine de Peter Parker'ın vücudunda uyanıyor ve bu şekilde okula gidiyor. Birden bire Peter Parker, gerçekten pis ve kaba bir insan olmaya başlıyor. Okuldaki hocalarına asılıyor ve bunun gibi şeyler yapıyor. Öte yandan Wolverine, bildiğimiz korkutucu bir adam olan Wolverine 'Oh, merhaba arkadaşlar! Nasılsınız?' moduna bürünüyor. Bence bu oldukça güzel bir kısa film olur. Hatta bence gerçekten, gerçekten havalı bir kısa film olur." diyerek hayalindeki Wolverine/Spider-Man kesişmesini (crossover) anlatmış. 

MCU'nun yeni nesil MJ'i olan Zendaya da konuyla ilgili "Hugh Jackman'ı Peter Parker olmaya çalışırken izlemekten büyük keyif alırım." diyerek böyle bir filmin arkasında olduğunu belirtmiş. Aslında bu hikaye çizgi film olarak karşımıza çıkmıştı. Disney XD'nin çizgi film serisi olan Ultimate Spider-Man'in ilk sezonunda Freaky ismiyle yayınlanan bölüm bu hikayeyi konu alıyordu. 

Artık Disney/Fox anlaşması tamamlandığına göre böyle bir film görmemiz "imkansız" değil. Yine de henüz MCU'nun bir Wolverine'i bile yok iken, Marvel Stüdyoları'nın böyle bir film yapacağını düşünmek oldukça büyük bir hayalperestlik olur. Tom Holland'ın başrolünde yer aldığı Marvel Sinematik Evreni'nin ikinci solo Spider-Man filmi Far From Home, 5 Temmuz'da vizyona girecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum