Total War: Three Kingdoms İçin Kanlı Canlı Bir Ek Paket Geliyor!

Kan akacak!

Creative Assembly bir süredir Total War serisine şiddet dozu yüksek, kanlı ek paketler getiriyor. Total War: Three Kingdoms için de benzer bir durum söz konusu; Reign of Blood adlı ek paket adının hakkını verecek şekilde kanlı canlı bir içerik sunacak gibi görünüyor.

Yellow Turban Rebellion ek paketi hikaye yönünden oyunu geliştirirken Reign of Blood ise; efektleriyle, animasyonlarıyla oyun deneyimini farklılaştırmayı hedefliyor. Yurtdışı fiyatı 3$ olarak açıklanmış durumda, Türkiye fiyatı henüz belli değil ama benzer şekilde makul bir ücret belirlenecektir büyük ihtimalle. Oyunun içerisinde yer verilmemesinin gerekçesi ise açık. Ana oyunun derecelendirmesinin, yaş kısıtının daha geniş bir kitleye hitap edebilecek şekilde belirlenmesi için böyle bir yol izleniyor.

Three Kingdoms, seri için gayet güzel bir adımdı bana soracak olursanız. İncelemelerde, oyuncu geri dönüşlerinde ve satış performansında da böyle bir tablo ortaya koydu zaten. Umuyorum devamı gelir, serinin sonraki oyunlarında da benzer bir deneyim yaşarız.

 

YORUMLAR
emrahcey
23 Haziran 2019 13:48

Şu adamlar DLC'ler için Seasonpass çıkarsa da Ne gelecek endişesi olmadan oyunları oynasak, zaten hangi oyunu çıkarsalar yarım çıkarıp DLC'lerle parça parça satıyorlar.

İlhanlı
21 Haziran 2019 18:46

Mortal Kombat'ı yapan ekipten yardım mı almışlar acaba çok kanlı çok dehşet gözüküyor. Videoda paralı olmasına tepki koyanlar da var elbette haklılar ama adamlar emek veriyor onlar da haklı :) Ve Türkler hiç kızmasın adamlar en ucuz oyunu ve dlcleri bize satıyorlar. Benimde pc kaldırsaydı keşke

E-VrL
İlhanlı
21 Haziran 2019 21:06

Yazıda belirtmeye çalışmıştım; bunu ayrıca satmalarının amacı para kazanmak değil esasında. Temel oyunu daha az kanlı yaparak ESRB derecelendirmesinde daha geniş kitle için uygun bir oyun olarak değerlendirilmesini sağlıyorlar. Böyle kanlı oynamak isteyenler de çok düşük bir fiyata ek paketi satın alıp oynuyorlar. Dediğiniz gibi ülkemiz fiyatlandırması muadil oyunlarla kıyasladığınızda epey uygun kalıyor. Bir de indirime girdiğinde tadından yenmez :) Fiyatından bağımsız olarak düşündüğümüzde de rahatlıkla önerilebilecek, gayet güzel bir oyun. Umarım siz de en kısa zamanda oynama şansına kavuşursunuz.

xlight007
E-VrL
21 Haziran 2019 23:12

bu oyuna yapmalarıda haklı bir sebep çünkü çin banlayabilir şiddeti hiç sevmiyorlar:(


Parolamı Unuttum