Twisted Metal Dizisi Deadpool'un Senaristleriyle Anlaştı

Arabalı vahşet komedisi?!

Sony önümüzdeki dönemde elindeki oyun markalarını agresif bir şekilde dizi ve film uyarlaması olarak ekranlara sürmeye hazırlanıyor. Uncharted filmi ve Last of Us dizisi gibi iki büyük yapımla yola başlayacak olan Sony'nin arka planda pek çok projesi daha var. Bunlardan birisi Twisted Metal dizisi, PlayStation'da oynadığımız klasik araba savaşı oyunu artık bir televizyon dizisi olacak. Dizinin yaratıcı ekibi de belli oldu.

Deadpool filminin yazarları Rhett Reese ve Paul Wernick dizide yapımcı olarak görev alacaklar. Dizinin bir diğer yapımcısı ve senaristi ise Cobra Kai'nin de senaryosunu yazmış olan Michael Jonathan Smith olacak. Dizinin yüksek oktanlı bir aksiyon komedi olacağı ve post apokaliptik bir dünyada geçeceği de gelen bilgiler arasında.

Bu kaotik dünyada daha iyi bir hayata ulaşma fırsatı bulan bir yabancının en büyük amacı tehlikelerle dolu diyarda gizemli bir paketi teslim etmek. Her tarafın araba hırsızları ve yıkım araçlarıyla dolu olduğu atmosferde bu görev pek de kolay gibi gözükmüyor. Biraz Mad Max biraz Carmageddon ve bolca aksiyon bizleri bekliyor gibi gözüküyor. 

Sony'nin komedi departmanının başında yer alan Glenn Adilman, "Twisted Metal'i ve onun çılgınlıklarını seviyoruz. Michael Jonathan Smith bu eğlenceli adaptasyon için doğru isim. PlayStation'daki arkadaşlarımıza destekleri için minnettarız." diyerek hazırlıkların başladığını doğruladı. Henüz resmi bir yayın tarihi olmayan Twisted Metal'ın neler yapacağını merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum