Ubisoft, Avatar ve Skull & Bones İçin Çıkış Tarihi Aralığı Verdi

Başlığa sığmayanlardan Mario + Rabbids de var

Ubisoft, yayınladığı mali yıl raporunda önümüzdeki dönem çıkacak olan oyunlara da değindi ve böylece çeşitli isimler için çıkış tarihi aralığını öğrenmiş olduk.

Buna göre Avatar: Frontiers of Pandora, Skull & Bones ve Mario + Rabbids: Sparks of Hope, gelecek mali yıl içerisinde çıkacak. Yani bu üç oyunu da 31 Mart 2023 tarihinden önce göreceğiz.

Ancak CFO Frédérick Duguet bunun üzerine yaptığı açıklamada her üç oyunun da mali yılın ikinci yarısında çıkacağını açıkladı, bu da 1 Ekim 2022'den sonrasına denk geliyor. Yani her üç oyunun da çıkışı 1 Ekim 2022 - 31 Mart 2023 arasında olacak.

Bu bilgiye daha önceden elimizde olan bir diğer bilgiyi ekleyelim şimdi de. Ubisoft Avatar: Frontiers of Pandora ve Mario + Rabbids: Sparks of Hope'un 2022 takvim yılı içerisinde çıkacağını açıklamıştı. Eğer bu planda bir sapma olmadıysa o zaman her iki oyun da yılın son üç ayı içinde çıkacak demektir.

James Cameron’s Avatar: The Way of Water filminin vizyon tarihinin 16 Aralık 2022 olduğunu düşünürsek oyunun da bu dönemde çıkış yapma ihtimali çok yüksek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum