Ubisoft, Çocuk ve Gençlere Yönelik Bir Kodlama Oyunu Yayınladı

Tamamen ücretsiz davşanlar

Ubisoft, özellikle de çocukların kodlama temellerini bir yandan eğlenerek öğrenmeleri için tasarlanan Rabbids Coding isimli oyunun ücretsiz olarak yayınlandığını duyurdu. Oyunu indirmek için tek yapmanız gereken Uplay hesabınıza giriş yapmak.

Rabbids Coding'de yaramaz Rabbid'ler (Davşan mı desek) bir uzay gemisini işgal edip ortalığı birbirine katıyorlar. Oyuncular da geminin işletim sistemine programlama komutları girerek işleri düzeltmeye çalışıyor. Bu sayede her yaştan oyuncular programlama ve algoritma temellerini öğrenebilecek.

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen oyun okuma becerisi gerektiriyor ve yedi yaş ve üzeri oyunculara uygun olduğu söyleniyor. Oyundaki 32 bölüm sayesinde oyuncular çeşitli programlama becerileri kazanacaklar ki bu tür bir işe başlamak istiyorsanız oldukça faydasını görebilirsiniz.

Oyun Direktörü Olivier Palmieri "Ubisoft yeni nesil video oyun geliştiricilerini hazırlamaya kendisini adamış durumda, onlara kodlamanın temellerini eğlenceli ve interaktif bir eğitim deneyimiyle sunmaktan daha iyi bir yol olamazdı. Video oyunlarının yeni teknik yetenekler öğrenmekte önemli bir rol oynayabileceğine inanıyoruz" şeklinde konuşmuş.

YORUMLAR
juristahabla
10 Ekim 2019 02:05

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Parolamı Unuttum