Ubisoft Tüm Oyunlarını ‘Ubisoft Originals’ Markası Altında Topluyor

Bizim neyimiz eksik dediler herhalde

Oyun dünyasının büyük firmalarının bir çatı marka oluşturma konusundaki performanslarını takip etmekte de anlamakta da zorlanıyorum sevgili Oyungezerler :) Microsoft’un Xbox isimlendirmesi örneğinden mi dem vuralım, EA’in Origins’ten EA Play’e geçişinden mi (araya bir de EA Desktop diye bir masaüstü programı sıkıştırdılar tabii) yoksa Ubisoft’un UbiStore-Uplay-Ubisoft Connect üçlemesinden mi, bilemiyorum. Ama belli ki, bu konu firmaların üzerine kafa patlattığı bir durum.

Ubisoft, bu sefer de bünyesindeki stüdyolar tarafından geliştirilen oyunları için yeni bir marka oluşturmaya karar vermiş; bundan sonra bu oyunlar 'Ubisoft Original' markasıyla çıkış yapacaklar.

Markayı ilk kez geçtiğimiz hafta görmüştük aslında; The Division serisinin yan oyunu olarak çıkış yapacak Tom Clancy’s The Division Heartland duyurusunda kullanılan görselde ‘A Ubisoft Original’ ibaresi yer alıyordu. Eurogamer editörü Tom Phillips, bir Ubisoft yetkilisine bunun yeni bir adlandırma, yeni bir marka olup olmadığını soruyor ve ‘The Ubisoft Original’ ifadesinin bundan sonra Ubisoft bünyesindeki stüdyolar tarafından geliştirilen tüm oyunlara iliştirilecek bir ifade olduğunu öğreniyor.

Böyle bir şeye gerçekten ihtiyaç duyuluyor muydu, bilemiyorum. Ama, Ubisoft bir şeyler deniyor işte. O zaman biz de ufak ufak alıştırmalara başlayalım; bu yıl kaç tane Ubisoft Originals görürüz sevgili Oyungezerler, tahminleri alalım mı?

YORUMLAR
Mert
11 Mayıs 2021 00:00

Far Cry 6 ve Skull & Bones ile birlikte iki Ubi Originals diyorum

Parolamı Unuttum