Ubisoft, Yeni The Settlers'ın 17 Mart'ta Çıkacağını Duyurdu

Baltalar elimizde

Ubisoft, oyuncuların yeni bir araziye yerleşmeleri, topluluklarını inşa etmek için kaynak toplamaları, diğer sivilleri (veya mühendisleri) işe almaları ve yeni yerleşimlerini korumak ve de savunmak için askeri birliklerini oluşturmaları gereken gerçek zamanlı strateji (RTS) oyunu The Settlers'ın çok beklenen dönüşünü duyurdu.

The Settlers, 17 Mart'ta Windows PC'de çıkacak ve Ubisoft Connect ve Epic Games Store'da ön siparişe açılmış durumda. Ek olarak oyuncular, 20 Ocak'ta başlayacak olan Kapalı Beta'ya katılabilirler.

Oyunun fiyatı 269 TL olarak belirlenmiş, bu da demek oluyor ki ilk Epic Games Store indirimlerinde kuponla birlikte 209 liraya alınabilir :)

Ubisoft'un yolladığı açıklama şu şekilde:

Ubisoft Düsseldorf tarafından geliştirilen The Settlers, serinin en popüler oyunlarından ikisi olan The Settlers 3 ve The Settlers 4'ten esinlenilmiş bir reboot (yeniden başlatma) olarak geri dönüyor. Oyuncular, Ubisoft'un tescilli Snowdrop Engine oyun motoru kullanılarak sıfırdan inşa edilen yeni The Settlers'ta yenilenmiş bir görünüm bekleyebilirler çünkü The Settlers, RTS oyun türünün görsel çıtasını yükseltiyor. Hem eski hem de yeni oyuncular, modernleştirilmiş oyunun yanı sıra yemyeşil ve renkli çevre biyomlarını deneyimleyecekler. Oyuncular, The Settlers'ın keyfini üç farklı oyun modunda çıkarabilir: tek oyunculu hikâye, Onslaught ve Skirmish (YZ’ye karşı solo, YZ’ye karşı koop veya sekiz oyuncuya kadar PvP).

The Settlers'ta Elari halkı (oyundaki gruplardan biri) anavatanlarından kaçmak ve yeni, bilinmeyen topraklara yerleşmek zorunda kalıyor. Bu göçmenlerin diğer yerlilerle karşılaşıp yolculuklarında farklı zorluklarla karşı karşıya kalacağı bir maceraya atılın. The Settlers'ta her biri benzersiz bir görünüme, oyun tarzına ve ilgili arka plan hikâyesine sahip toplam üç oynanabilir grup var.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum