Uncharted: Legacy of Thieves Collection, ESRB Tarafından Derecelendirildi

Çıkış tarihi yakın gibi görünüyor

Uncharted: Legacy of Thieves Collection’ın PC’ye gelişi, Sony ve PlayStation için çok önemli bir dönüşüme işaret ediyor olsa gerek. Bu dönüm noktasına çok da uzak değiliz gibi görünüyor, zira ESRB tarafından derecelendirilmiş durumda.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection’da Uncharted 4 ve yan oyunu Kayıp Miras (Lost Legacy) yer alıyor. Her iki oyun da T (Teen) olarak derecelendirilmişti, haliyle paket de o şekilde derecelendirilmiş.

Oyunun derecelendirilmesini önemli kılan nokta, çıkış tarihinin yakın olduğuna işaret etmesi. Sony, çıkış tarihini 2022’nin ilk ayları olarak ifade etmişti; PS5 versiyonu PC versiyonuna göre biraz daha erken çıkacaktı yapılan açıklamaya göre. Dolayısıyla, bu tarihe epey yaklaştığımızı söylemek mümkün.

Uncharted serisi genel olarak beğendiğim serilerden birisidir, 4. oyunu da ayrıca çok severim. PC'de de oynanabilecek olması çok güzel bir gelişme. Bence Sony oyunu daha geniş bir oyuncu topluluğunun erişimine sunarak yerinde bir hamle yaptı. Bakalım çıkış tarihi duyurusu ne zaman gelecek, takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum