Valheim, Eş Zamanlı Oyuncu Listesinin Üçüncü Sırasına Oturdu

Çılgınlık bu!

2020 yılı pek çok efsanevi oyun anına sahne oldu. Fall Guys'ın rekorlar kıran popülaritesi ile açtığımız yıl, daha sonra neredeyse 2 yıllık Among Us'ın patlaması ile kapandı. Şimdi de Steam oyuncularının yeni gözdesi olan Valheim'dan çılgınlık derecesinde rekorlar geliyor.

Hayatına bir erken erişim oyunu olarak başlayan Valheim, henüz ilk haftasında Steam'in en çok satanlar listesine girerek 1 milyon kopya satış gerçekleştirmeyi başarmıştı. Rekor üstüne rekor kıran Viking temalı hayatta kalma oyunu, daha geçtiğimiz günlerde bu rakamı 2 milyona ulaştırdı. Şu anda ise bu rakam 3 milyonu aşmış durumda.

Bu denli büyük bir oyuncu kitlesi de eş zamanlı oyuncu sayısının zirveye vurmasına neden oldu. Daha önce 300.000 eş zamanlı oyuncu ile kendi rekorunu kıran oyun, dün gece itibariyle 500.000 eş zamanlı oyuncuyu aşarak Steam'in en çok oynanan oyunlar listesinde üçüncü sırayı aldı. 

Bu rekor dikkat çekici zira Valheim şu anda PUBG'yi tahtından etmiş durumda. Dota 2'nin eş zamanlı oyuncu sayısına da bir hayli yaklaşan oyun durdurulabileceğe benzemiyor...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum