Valorant'ın Yeni Ajanı Killjoy'un Detayları Ortaya Çıktı

Birileri yanlışlıkla karakterin sayfasını paylaştı

Dün “yanlışlıkla” paylaşılan görüntüler ile birlikte Riot Games’in FPS’i Valorant’a gelecek olan yeni ajan Killjoy’un detayları ortaya çıktı. Riot’un resmi Valorant sitesinde kısa süreliğine açık kalan Killjoy’un sayfasından kabiliyetlerinin detayları ve görüntüleri öğrenildi.

Aşağıda görebileceğiniz video ile birlikte Killjoy’un kabiliyet şemasına ufak bir bakış atabilirsiniz. Dün Valorant Türkiye’nin Twitter hesabından gelen teaser’lar da Killjoy’un Alman bir Ajan olabileceğine işaret ediyordu.

ALARMBOT, TURRET, NANOSWARM and LOCKDOWN in order. pic.twitter.com/Y6CdlSW5Us

— floxay (@floxayyy) July 28, 2020

Sızıntılar başladığından beri ise Valorant topluluğunda tartışmalar ayyuka çıkmış durumda. Otomatik taretlere ve ilginç bir ulti’ye sahip olan Killjoy, yetenekleri ile birlikte pek çok oyuncunun başını ağrıtacak gibi görünüyor.

Peki, Killjoy’u bu kadar tehlikeli yapan özellikleri neler? İlk yeteneği olan Alarmbot (C) sayesinde yere bir mayın bırakan kahramanımız, bu mayının menziline giren kişiyi havaya uçuruyor. Mayın patladığı an rakibi işaretleyerek saldırılardan daha fazla hasar almasını sağlıyor.

Q yeteneği ile yere bir taret yerleştiren Killjoy, 180 derecelik bir açıya sahip bu alet ile tek başına farklı açıları tutabiliyor. Alana giriş yapan rakiplere ateş eden taret sayesinde yeni Ajanımız, tek başına Spike bölgelerini kontrol altında tutabilecek gibi.

E yeteneği olan Nanoswarm ise temelinde bir el bombası gibi hareket ediyor. Fakat doğru zamanda açıldığında bu yeteneğin oldukça şiddetli bir hasar verdiği görülebiliyor. Ultisi olan Lockdown ise yaklaşık 8 saniye süren patlama süresinin ardından menzilinde bulunan rakipleri yerlerine çiviliyor.

Killjoy’un çıkış tarihi henüz belli olmasa da karakterin bir süre daha ortalığı karıştıracağı kesin.

YORUMLAR
xLaRc
3 Ağustos 2020 19:06

Bence yeni bir oyun olmasına rağmen çok hızlı büyüyor Valorant.Bu aralar Valorant'da şekilli nick oluşturma işlemiyle kafayı bozdum.Allah sonumuzu hayretsin :)

allalla
29 Temmuz 2020 14:06

Bu özellikler çok abartı. Killjoy’u dengeleyecek bir karakter yok gibi görünüyor şu an için.

Parolamı Unuttum