Wachowski Kardeşler Yeni Matrix Filmi Üzerinde Çalışıyor Olabilir!

İddialar John Wick'in yönetmenine ait

Jupiter Ascending’den beri ortada görünmeyen Wachowski kardeşler, büyük bir proje ile geri dönüyor. John Wick serisinin yapımcısı Chad Stahelski, Yahoo Movies UK’ye verdiği röportajda Lilly ve Lana Wachowski’nin (Andy ve Larry) Matrix’in devam filminin yönetmen koltuğunda olacaklarını açıkladı.

Evet, Stahelski bu röportajı ile Wachowski kardeşlerin Matrix’in yeni filmi üzerinde çalıştıklarını doğrulamış oldu. Yapımcı verdiği röportajda: “Wachowski’lerin sadece Matrix’i yapmalarına değil, sevdiğimiz şeyi genişletecek olmaları adına da çok seviniyorum.” dedi.

Matrix üçlemesinde dublörlük yapan Stahelski, bu günleri vurgulayarak “eğer eski günlerdeki gibi olacaksa tek bir telefon ile gidip araçların önüne atlamaya hazırım” ifadelerini kullandı.

Stahelski röportajda “yardım istedikleri zaman elimdeki her şeyi bırakıp yardıma giderim” diyerek Wachowski kardeşlerin yeni Matrix filmine olan inancını da belirtmiş oldu.

Yukarıda da belirttiğim gibi John Wick serisi ve Matrix arasındaki tek bağ Keanu Reeves değil. Üçlemenin tamamında dublörlük yapan Chad Stahelski, bu sayede Reeves ile tanışarak John Wick karakterini oluşturmayı başarmış. Wachowski kardeşler ile yakın bir ilişkisi olduğu bilinen Stahelski’nin bu iddiası çok ses getirecek gibi görünüyor.

YORUMLAR
masterlee_1970
11 Mayıs 2019 07:31

Oyun ve Sinema sektöründe birşeyler oluyor, ne olduğunu bilmiyorum ama kesinlikle birşeyler olduğu kesin..

Tam35tr
11 Mayıs 2019 00:19

Kişisel fikrimi belirtirsem matrix serisi efsane bir seri değil. İlk matrix filmi efsane ve kült bir film. 2. Ve 3. Filmler aynı sene gelip imdb den 7.2 ve 6.7 almış filmler. Yani çok iyi değillerdi bence. Ama ilk film efsane orası ayrı. Yeni bir matrix filmi heyecanlandırsa da düşündürmüyor desem yalan olur :)

Maximen
10 Mayıs 2019 18:57

Ya arkadaş illa bir seri tuttu geçmişte muhteşem eleştiriler aldı şimdi düşündüğümüz zamanda aklımızda iyi yer ediniyor diye niye bilmem kaç sene sonra bu ismi kullanan başka bir film çekiliyor gerçekten yeni bir başarı mı elde etmek istiyorlar yoksa daha fazla para mı kazanmak istiyorlar? Wachowski kardeşlerin Matrix'den sonraki tüm projeleri çöp bence yol yakınken vaz geçsinler bu sevdadan.

DrunkenMaster
Maximen
10 Mayıs 2019 20:18

Aslında evrende incelenebilecek ilginç konular var bence hala. Fakat Star Wars gibi reboot tarzı bir şey yapacaklarsa ben de karşıyım ona. Katılıyorum, Jupiter Ascending epey kötü filmdi ama bu ikilinin çok da iyi filmler çektiğini unutmamak gerek. Bilmiyorum bakalım neler olacak?


anonymous
Maximen
10 Mayıs 2019 19:35

Edit: Kesinlikle Snake'e de katiliyorum. Son yillara bakarsaniz sinema kulturu iyice cop olmaya basladi, her sey para icin yapiliyor. Super Kahraman filmleri, Pikachular, Sonic'ler, Witcher'lar, SJW'den para kasma umuduyla dandik dandik filmler/diziler yapan Netflix'ler, Harry Potter bitmesine ragmen bilgi kitapcigindan film uydurmalar, Disney'in Star Wars'i satin almasi sonrasi fabrikadan zirt pirt film cikarmasi (Bknz daha ucuncu uclemenin son filmi gelmeden dorduncu uclemenin cikis tarihlerinin belli olmasi, hem de cok yakinda!)... Game of Thrones icin bile o kadar reklam yapip, orada burada sov yaparken 2 sene beklettikleri son sezonun icine edip bir de starbucks bardagi icin milletle alay etmeler... Son 5-6 yildir sinemaya gitmiyorum sanirim. Her sey populer kulturun oyuncagi olup sinemada her filmi ayirt etmeden ayila bayila izleyen arkadaslarim gibi insanlarin paralarini bunlara yatirmalarinin sucu.

anonymous
anonymous
10 Mayıs 2019 19:40

Cinemaximum John Wick 3 cikiyor diye, iki sene oncesinin John Wick 2'sini yeniden sinemada satmaya calisiyor yahu, ne anlatiyorum ben?


sSnake
Maximen
10 Mayıs 2019 19:20

Katılmakla beraber bir yandan da olsun diye geçiyor içimden, varsın olsun. Sonuçta ortalık metal yığını ya da tayt giymiş orasından burasından lazer çıkaran alayı b*ktan süper kahraman filmleriyle dolup taşarken yeni bir Matrix filmi de muhtemelen en kötü bunların seviyesinde b*ktan olur.

Srinelli
sSnake
13 Mayıs 2019 09:04

Akcan'a cevap veremedigimden sSnake e veriyorum. Ama lafim sana Akcan :PCoppola'da Godfather ilk filmden sonra benzer bir sorun yasamisti. Malikanesinin icine trenler falan sokmustu. Kadin olmadi ama cizik olmasina ragmen saglam cizmisti.

Akcan
sSnake
11 Mayıs 2019 15:28

yalnız bunların ikisi de filmden sonra belirli aralarla kazandıkları para ile iyice yakıp erkekten kadına döndüler , arada geçen yirmi sene var ve ilk film her ne kadar çok iyi olsa da iki ve üçün o seviyeye gelemediğini hepimiz biliyoruz.Yani diyeceğim bu filmde yeni neo lezbiyen bir kadın olursa hiç şaşırmayın :D


Parolamı Unuttum