Warner Bros. Green Lantern Dizisinden Sonra Bir De Film Düşünüyor

CGI or not CGI

DC hayranları için sinema filmleri oldukça sancılı bir süreç oluyor. Son yıllarda kötü olan filmlerin sayısı iyi olanların çok önüne geçince WB/DC ortaklığı yeni bir yola girdi. Muhtemelen içlerinde en çok unutulmak istenen film Ryan Reynolds'un başrolünde yer aldığı Green Lantern filmiydi. Film o kadar kötüydü ki ondan sonraki tüm DCEU içerisinde hiç Lantern'e rastlamadık. Oysa çizgi romanlarda evrenin mihenk taşlarından birisi olan Lanternleri kanlı canlı görmek çok sayıda hayran için oldukça heyecan vericiydi.

Şu an için Green Lantern hikayelerini farklı yollardan ekrana getirmenin peşinde olan WB, Green Lantern Corps'u bir HBO Max dizisi yapmak için hazırlıklara başladı. Aslında bu diziden önce yeni bir Lantern filmi için de çalışmalar vardı ama somut adım dizi tarafından gelmişti. Son gelen haberlere göre HBO Max dizisinin ardından yeni bir Green Lantern filmi de izleyeceğiz. John Stewart'ın hikayesini izlemeyi beklediğimiz filmin yaratıcı ekibinden bildiğimiz tek isim ise Geoff Johns. 

Henüz daha Green Lantern dizisi için bile resmi bir yayın tarihi açıklamayan Warner Bros bu yeni filmi de oldukça ağırdan almaya devam ediyor. Tabii ilk Lantern filminin başarısızlığını düşününce ağır ve emin adımlarla yola devam etmeleri güzel bir şey. Umarım bu sefer tamamen CGI yapımı bir kostüm görmeyiz, zira Deadpool'un bile dalga geçtiği bu konu DC'nin imajını epey kötü etkilemişti. 

YORUMLAR
Serdar_Berk
3 Mayıs 2021 14:05

oyungezer.com.tr üzerinde yorum yapabilmek için kullanılan hesabı kalıcı olarak silebilmenin bir yolu var mı?

Sitenizdeki haberleri okumayı seviyorum; ama yorum sisteminin geçmişteki (ve belki de günümüzde de devam eden) sorunları yüzünden yorum yapmıyorum; bu nedenle hesabımı silebilirseniz sevinirim.

Parolamı Unuttum