Wesley Snipes'tan Heyecanlandıran Blade Paylaşımı!

Daywalker geri mi dönüyor?

Marvel Sinematik Evreni son yıllarda sinema dünyasını işgal etmiş durumda. Fakat bundan yıllar önce etrafta "süper kahraman" filmi bulmanın neredeyse imkansız olduğu bir dönem vardı hatırlarsanız. İşte bu dönemlerde biz "geek'leri" heyecanlandıran nadir filmlerden biri de Blade ya da bildiğimiz ismi ile "Bıçağın İki Yüzü" idi.

Blade'den bahsetmişken kendisini canlandıran Wesley Snipes'tan bahsetmemek olmaz. Adeta bir cast başarısı olan bu birleşme 3 filme ve milyonlarca dolar gelire önayak olmuştu.

Geçtiğimiz günlerde bu birleşimin yenilenebileceğine dair dedikodular ayyuka çıkmıştı. Snipes, karakter için Marvel yetkilileri ile görüştüğünü belirtmişti. Bugün de kendisinden hepimizi heyecanlandıracak bir tweet geldi.

Caption this... #BLADEpic.twitter.com/9s23ZGmhtX

— WS (@wesleysnipes) May 8, 2019

Dürüst olmak gerekirse Blade'in MCU'nun 4. fazına eklenmesi şimdilik pek mümkün görünmüyor. Öte yandan Hulu'nun planları arasında +18 Ghost Rider ve Helstorm dizileri olduğunu biliyoruz. Yayıncı elindeki dizilere Blade'i de ekleyebilir. Öte yandan uzun soluklu bir dizi için Snipes'ı başrol oynatmak neredeyse imkansız.

Ortada pek çok soru işareti olduğu kesin. Fakat Snipes'ın tekrar Blade rolünü üstlenmek istediğini biliyoruz. Marvel, kemik hayran kitlesine sahip seriye yeni bir soluk getirebilir.

YORUMLAR
Decypher
13 Mayıs 2019 20:52

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Decypher
13 Mayıs 2019 20:52

Bir yorum testi daha

Decypher
13 Mayıs 2019 20:46

Blade dedin mi akan sular durur.

Decypher
Decypher
13 Mayıs 2019 20:46

Yoruma cevap yazma testi de yapayım :)


cenkerenkartal
9 Mayıs 2019 20:11

umarım dizi olarak gelir de uzun uzun izleriz. sinema da iyi, güzel de hemen bitiyor :)

Parolamı Unuttum