World of Tanks'ın Yeni Etkinliği Oyuncuları Uzaya Götürüyor

Yuri Gagarin'in anısına

Yuri Alekseyeviç Gagarin, bundan tam 60 yıl önce, 12 Nisan 1961 tarihinde Vostok uzay aracıyla uzaya çıkarak Dünya yörüngesinde turunu tamamlayarak uzaya çıkan ilk insan olmayı başarmış oldu. Gagarin'in bu başarısı, uzay çağının da başlangıcı anlamına geliyordu.

World of Tanks da, Yuri Gagarin'i onurlandırmak adına kızıyla yakın işbirliğine giderek özel bir etkinlik hazırlamış durumda. To the Stars! ismindeki etkinlikte oyuncular yıldız puanları toplayacak ve Vostok 1 ve Yuri Gagarin'den esinlenen ödüllere sahip olabilecekler. Gagarin oyundaki komutanlardan biri olacak ve SSCB'yi temsil eden ikonik turuncu uçuş giysisiyle karşımıza çıkacak. Seslendirmesi ise tamamen Gagarin'in diksiyon ve tonununu yansıtacak şekilde profesyonel aktörlerce hazırlanmış.

Etkinlik sırasında özel etkinlik web sayfasını ziyaret ederek ilk insanlı uçuş ve Gagarin'in hayatı hakkında bilgiler de alabileceksiniz. World of Tanks ekibi Yuri'nin kızı Galina Gagarina ile birlikte çalışarak babasının hikayesini olabildiğince isabetli biçimde anlatmaya çalışmış.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum