World of Warcraft Classic, Ağustos Sonunda Çıkıyor

Eski günlere geri dönüyoruz

Azeroth'un eski günlerini yeniden yad etmek için artık çok da fazla beklemeyeceğiz sevgili Oyungezerler, çünkü Blizzard World of Warcraft Classic'in tarihini duyurdu. Elbette aramızda belki de o günlere ilk kez tanıklık edecek, etmek isteyen oyuncular da olabilir. O halde takvimlerimizde 27 Ağustos tarihini işaretleyelim derim.

Blizzard'ın yayınladığı açıklamada da dediği gibi: "Onyxia’nın Duskwallow Marsh’taki ininden terör estirdiği, Stranglethorn Vale’e yalnız gitmeye sadece en cesur ya da en deneyimsizlerin cesaret edebildiği, Leeroy Jenkins’in Upper Blackrock Spire’daki gereksiz gözü pekliğiyle bir internet sansasyonuna dönüştüğü günlere gideceğiz"

Tüm World of Warcraft aboneleri bu özgün reenkarnasyona ücretsiz olarak sahip olacak ve ayrıca aboneliği şu anda devam eden oyuncular sadece davetiyeyle girilebilen ve 15 Mayıs, yani bugün başlayan kapalı betaya katılma hakkı kazanacaklar.

World of Warcraft Classic, orijinal WoW’un en gösterişli sürümlerinden biri olan ve 22 Ağustos 2006 yılında yayınlanan Drums of War güncellemesini (1.12.0) kullanıyor. Oyuncular 40 kişilik Molten Core raid'lerini, Tarren Mill'deki PvP savaşlarını ve tüm sunucunun güçlerini birleştirip Ahn'Qiraj geçitlerini açmak için verdiği mücadele gibi unutulmaz deneyimlerini yaşayabilecekler.

Benim gibi eski toprakların aklına hemen Alterac Valley'deki resmen gün boyu süren PvP savaşları gelmiştir, WoW Classic 1.12 versiyonunu kullanacağından Korak the Bloodrager olmayacak, öldürülen düşmanlar Orc Dişi, İnsan Kemiği gibi eşyalar düşürmeyecekler :) Alterac Valley'in o halini de sevenler vardır muhakkak. Ayrıca yeniden Ahn'Qiraj etkinliğinin gerçekleşecek olması da çok heyecan verici. O zamanlardaki sunucum Sunstrider'da alliance olarak müthiş bir işbirliği sergilemiştik, hey gidi hey.

Sizin de WoW Classic döneminden güzel anılarınız varsa okumaktan mutluluk duyarız.

YORUMLAR
ilke_kurtlutepe
15 Mayıs 2019 17:51

27 ağustosta Control ve Shenmue 3'de çıkıyor, yine bir 15 şubat vakası :D

creepylord
15 Mayıs 2019 15:53

O dönemki patch ile bugünün arayüz elementleri vs birleştirilmiş olsa, modeller yenilenmiş olsa bu kadar pohpohlamalarına eyvallah da, bildiğin o sürümü indirip özel sunucularda oynadığımız oyundan bi farkı olmayacak. Benim hiç ilgimi çekmiyor başından beri. O zamanki guildlerin insanların etkisi bu kadar sevilmesini sağlıyor. Zannediliyor ki aynı keyifle oynanacak. 40 a kadar koşup 40 kişiyi zaptedecek guild master kaldı mı acaba. Birde yeni oyuncularda girecek, herşeyi çabucak elde etmeye alışmış sabırsız oyuncularla uğraşacak o adam. :D Hep birlikte görücez

Decypher
creepylord
15 Mayıs 2019 16:27

İşin içine gelişmiş addonlar girdikten sonra aynı havayı yaşamak zaten mümkün değil. Ben Molten Core'da her denemede tek tek 8 tanka da Garr'ın addlarını assist yoluyla hedeflettirdiğimi hatırlarım mesela, raid mark falan hak getire tabii. Ufak bir hata yaparsın, iki tank da aynı addı seçmiş olur, biri başı boş kalıp millete dalar falan :) Sonra warlock olarak onlarca healthstone üretip tek tek millete vermeler vs... Mazoşist bir zevki vardı vanillanın.

Berkay Dursun
Decypher
16 Mayıs 2019 00:42

Ben oyuna ilk Battlechest çıktığında başlamıştım, BC zamanında. O ilk Battlechest içinden Strategy Guide çıkıyordu, her bölgenin haritası ve legend'ı vardı onun içinde.Görevleri önce Türkçeye çevirip sözlükten sonra o kitapçığı açıp, haritayı kurcalayarak yapıyordum nereye gideceğimi vs belirlerken. Quest Helper geldi mertlik bozuldu.

Berkay Dursun
Decypher
16 Mayıs 2019 00:42

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]


AvastYeScurvyDog
15 Mayıs 2019 15:49

Aslinda hep istemistim resmi sunuculari acilsin diye, zira Vanilla WoW en sevdigim zamani idi, sonrasinda da Burning Crusade. Sonunda acilacagini duyurduklarinda da heyecanlanmistim. Ama zaman icerinse bu heyecanim yavas yavas sondu. Gene baslasam cok buyuk bir ihtimal ile ilk oynadigim zamanlarda oldugu gibi oynarim ama bunu yapmak istermiyim, o zaman oldugu gibi saatlerimi vermeye razimiyim, orasi biraz zor gibi. Bence biraz gec kaldilar bunu yapmak icin, zira WotLK'den beri aslinda istenen bir seydi Vanilla sunuculari. Nostalrius ozel sunucularinin inanilmaz bir basari yakalamasindan sonra Activision-Blizzard'in ise el atmasi kisa surmedi hatta. Burning Crusade sunucularini da acarlar ise sasirmam, Activision, Blizzard'i elinden geldigi en iyi sekilde sagmaya calisiyor nede olsa.

gespensterpanzer
AvastYeScurvyDog
16 Mayıs 2019 03:13

BC gelirse beni de yazın hocam, o zaman saatlerimi veririm işte :)


Parolamı Unuttum