WoW Classic'te Ahn’Qiraj Savaş Hazırlıkları Başladı

Bakalım gongu kimler çalacak?

Devasa çöl kalesi Ahn'Qiraj, Kayan Kumlar Savaşı'ndan beri Böcek Duvarı'nın arkasında mühürlü kalmıştı; ancak bu kadim tapınakların ve harabelerin içinde bir kez daha şeytani bir varlık uyanıyor. Horde ve Alliance'ın kahramanları, tüm kaynaklarını şehrin duvarlarını aşarak Kadim İlah C'Thun'un karşısına dikilmek için harcamak zorunda. Ahn’Qiraj Savaş Hazırlıkları World of Warcraft Classic'te başladı!

Dünyanın dört bir yanından oyuncular, Ahn'Qiraj Kapıları'nın açılmasıyla birlikte Warcraft tarihinin en destansı anlarından birine tanıklık etme şansı yakalayacak. Bu önemli olayın hemen öncesindeyse tüm bölgeyi kapsayan 10 saatlik bir ölüm kalım mücadelesi gerçekleşecek. Kum fırtınası dindiğinde Azeroth, yeni Böcek Lordlarını selamlayacak.

Ahn'Qiraj kapılarının açılması, bence World of Warcraft tarihinin en heyecan verici olaylarından biriydi. Sunucuda gerekli materyalleri toplayarak gongu ilk kimin çalacağına dair yapılan yarış hala daha hatırımdadır. WoW Classic sayesinde bu tür unutulmaz anları bir kez daha (veya ilk defa) yaşama fırsatına sahip oluyor oyuncular.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum