X-Men: The Animated Series Yeni Bölümleriyle 2023'te Disney+'da!

Darısı Spider-Man'in başına

X-Men, Spider-Man ve Fantastik Dörtlü gibi nice karakterlerin yer aldığı 90'ların çizgi film evreni bir belki de iki nesli Marvel'a sıkı sıkı bağlamayı başardı. Bunlardan şüphesiz ülkemizdeki olağanüstü dublajı sayesinde Spider-Man en büyük etkiyi bırakmıştı ama X-Men'in de yabana atılır yanı yoktu. Bugün yapılan Disney+ günü X-Men hayranlarına müjdeli bir haber bıraktı. X-Men: The Animated Series, yeni bölümleriyle 2023 yılında Disney+'da olacak. 

Hemen zaman makinemize atlayıp 1997 yılında yayınlanan X-Men: TAS'ın orijinal finalini hatırlayalım. Ölümcül bir şekilde yaralanan Xavier'ın dünyayı terk edip uzaya, Shi'ar imparatorluğuna gitmesiyle sona ermişti. Orijinal ekip ve ezeli düşman Magneto da bu vedaya katılmış ve epey duygusal bir final yapılmıştı. Tamamen yeni bölümler denilince ve çizgi dizinin devamı olacağı düşünülünce hikayenin buradan devam etmesi epey olası. 

Orijinal kadrodan Cal Dodd, Lenore Zann, George Buza, Adrian Hough, Christopher Britton, Catherine Disher, Chris Potter, Alison Sealy-Smith ve Alyson Court korunurken. Jennifer Hale, Anniwaa Buachie, Ray Chase, Matthew Waterson, JP Karliak, Holly Chou, Jeff Bennett ve AJ LoCascio gibi yeni isimler de dizide seslendirmen olarak görev alacak. Beau DeMayo, Jake Castorena ve Charley Feldman'ın yaratıcı kadrosunda yer aldığı seriyi 2023 yılı içerisinde izleyeceğiz. Artık bu noktadan sonra X-Men'in MCU'ya da dahil olmasını iple çekiyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum