Yahya Abdul-Mateen II, Matrix 4'te Morhpeus'u Canlandırdığı Doğruladı

Yeni nesil Morpheus

Matrix serisi nihayet dördüncü filmine kavuşuyor. Dün izlediğimiz ilk fragmanıyla birlikte The Matrix Resurrections'a doğru geri sayıma başladık. Fragmanda Neo ve Trinity'i görünce zaten nostaljik bir atmosfer oluşmuştu. Ancak tabii ki gözler Laurence Fishburne'ün canlandırdığı Morpheus karakterini de aramıştı. Zaten fragmandan önce de Yahya Abdul-Mateen II'nin kadroya katılmasıyla birlikte yeni Morpheus olacağını tahmin ediyorduk. Önce ilk fragman şimdi de Yahya'nın Instagram paylaşımı bu durumu doğruladı.

Filmde sadece yeni nesil bir Morpheus izlemeyeceğiz. Hugo Weaving'in canlandırdığı Agent Smith karakteri de bir değişime gitmiş. Danel Bernhardt'ın canlandırdığı Agent Johnson karakteri bu role en yakın isim olarak gözüküyor. Fragmanda da bu konuyla ilgili ufak bir detay yer alıyordu. Son Matrix olaylarının ardından epey bir zaman geçtiği için gerçek hayatta çok fazla şeyin değiştiği kesin.

Neo'nun ve Trinty'nin Matrix'e geri dönüşleriyle birlikte diğer evrende neler yaşanacak bence filmin asıl can alıcı noktası o olacak. Yeni nesil Morpheus'u ile birlikte Matrix Resurrections filmi 22 Aralık günü hem HBO Max üzerinden hem de sinemalardan izlenebilecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum