Yeni Bir Brothers in Arms, Oyunu Geliştiriliyor

Gearbox CEO'su öyle diyor...

Bugün savaş oyunları denildiğinde belki daha çok Battlefield ve Call of Duty geliyor olabilir akıllara, ama vaktinde Medal of Honor ve Brothers in Arms gibi seriler de kendilerine bir hayran kitlesi oluşturmayı başarmışlardı. Şimdi bu eski dostlardan birisinin yeniden oyun severlerle buluşmaya hazırlandığını öğrenmiş bulunuyoruz.

Gearbox CEO’su Randy Pitchford; AIAS (Academy of Interactive Arts & Sciences) Game Maker’s Notebook podcastinde, stüdyolarının yeni bir Brothers in Arms oyunu üzerinde çalıştığını teyit etmiş:

Aslında bu söyleşi aylar öncesinde gerçekleştirilmiş, ama YouTube’a yeni yüklendiği için haberlere konu olmakta bu kadar gecikti. Her hâlükârda yeni bir haber gibi düşünebiliriz, öyle deği mi :)

Pitchford, oyunu göstermek konusunda aceleci davranmayacaklarının da altını çizmiş. Dolayısıyla Borderlands 3 örneğindeki gibi bu oyun da çıkışına yakın bir takvimde gösterilebilir.

Brothers in Arms serisi, eğer bazı yan oyunları (2010 ve 2014 yıllarında mobil platformlara çıkan BiA 2 ve BiA 3) göz ardı edersek, 2008 yılından beri derin bir uykuda diyebiliriz. Bu seriyi yeniden canlandırma zamanının geldiğini düşünüyorlar belli ki. Aslında hiç de fena olmaz, piyasada bu türden alternatiflere de ihtiyaç var. Belki bu sayede diğer serilerde de yeni bir şeyler deneme ihtiyacı hissedilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum