Yeni Bir Vampire: The Masquerade RYO'su Daha Geliyor

Bu seferki oyun The Council'in geliştiricisinden

Hardsuit ve Paradox Interactive işbirliğiyle geliştirilmekte olan Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'nin ardından bir Vampire: The Masquerade haberi de Fransız yayıncı Bigben'den geldi! Bigben'in yaptığı açıklamaya göre bölümler halinde yayınlanan The Council'in geliştiricisi Big Bad Wolf da şu an bir Vampire: The Masquerade oyunu üzerinde çalışıyor. "Körün istediği bir göz" sözünü bilirsiniz, bu durumdan şikayetçi miyiz, kesinlikle hayır :)

Bigben henüz projeyle ilgili pek bir detay vermedi, ayrıntıları Gamescom fuarında öğrenecekmişiz. Ama şimdilik bu oyunun "hikayeye dayalı bir rol yapma oyunu" olacağını ve masaüstü rol yapma oyununun kurallarına sadık kalacağını biliyoruz. Oyunda White Wolf'ın geliştirdiği bu masaüstü oyununu beşinci versiyonu temel alınacakmış. Yayınlanan bir de çizim var ve bu çizimin ismi "Şehrin Kalbinde".

Big Bad Wolf'un şimdiye kadar geliştirdiği tek oyun The Council serisiydi. Oyun grafik olarak oldukça iyiydi, arkasındaki mantığı da oldukça sevmiştim (özellikle karar alma kısımları ve bunun oyunu etkileyiş şeklini çok iyi kotarmışlardı) ancak muhtemelen ilk oyunları olmasından kaynaklı çok sayıda teknik sorunu vardı. Yine de ilk oyun olarak başarılı bir çıkış yaptıklarını düşünüyorum, üzerine koymayı başarırlarsa oldukça güzel bir Vampire oyunu oynama ihtimalimiz var demektir.

Oyunla ilgili gelişmeleri Twitter hesabından takip edebilirsiniz (şimdilik tek mesaj olsa da).

YORUMLAR
NcZ
15 Mayıs 2019 22:31

Toreador: //youtu.be/aAoFUt-RW-c

Parolamı Unuttum