Yeni Call Of Duty Black Ops 3 Olacak Gibi

Sağlam bir serinin devamı.

Her sene olduğu gibi bu yılın sonbahar döneminde de bir Call of Duty göreceğimize kesin gözüyle bakıyoruz.

Ama asıl önemli olan, gelecek olan Call of Duty’nin hangi alt markaya ait olacağı. İşaretler ise Black Ops 3’ü göreceğimizi gösteriyor.

Call of Duty: Black Ops 2’ye yeni gelen bir güncelleştirme, oyundaki bazı görsellere eklenen ufak eklentiler içeriyor. Snapchat uygulaması içinde QR kodu gibi kullanılan bu minik hayaletvari figür telefonlarla taranabiliyor. Zaten bunları bulan Youtube yayıncısı Drift0r da videosunda bunu yapmış, bu etiket ise onu Call of Duty’nin Snapchat hesabına yönlendirmiş kendisini.

Biraz tersten kulak göstermek gibi olsa da, Black Ops 2’ye gelen yeni bir güncellemenin E3 ve diğer sezonlar başlamadan önceki dönemde sosyal medya kanallarından birini işaret ediyor olması sonraki oyunun Black Ops 3 olma ihtimalini ciddi şekilde güçlendiriyor. Bunun haberi de Snapchat ya da başka bir sosyal medya kanalından yakında duyurulabilir. Ayrıca üç stüdyoluk döngüde Treyarch’ın 2015’te çıkması muhtemel oyunu geliştirdiğini, ekibin de Black Ops serisine imzalarını attığını belirtelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum