Yeni Guardians of the Galaxy Filminde Nova'yı Görebiliriz

James Gunn çizgi romanları seviyor

Marvel Sinematik Evreni bünyesinde izlediğimiz iki Guardians of the Galaxy filmi bizleri evrenin kozmik tarafında bir maceraya çıkarmıştı. Sonrasında filmlerin yönetmeni James Gunn ile Disney arasında bir anlaşmazlık yaşandı, neyse ki bu durum kısa sürdü ve GotG 3 için çalışmalar başladı. Yeni filmle birlikte Guardians üçlemesi son bulacak ve karakterlerin hikayelerini öğreneceğiz.

Tabii Marvel'ın kozmik evreni sadece Galaksi'nin Koruyucularından ibaret değil, pek çok farklı ekip ve karakter de yine burada karşımıza çıkıyor. Artık Fox'un haklarının da gelmesiyle birlikte Silver Surfer ve Fantastik Dörtlü gibi isimlerin MCU'ya gelmesi, Koruyucuların zamanının dolmasındaki en büyük sebeplerden. Bence Fox anlaşması gerçekleşmese daha uzunca bir süre onları izleyebilirdik. Serinin üçüncü filmi ise yeni karakterleri bizlere tanıtabilir, bunlardan en çok merak edileni şüphesiz Nova! 


James Gunn, Twitter hesabı üzerinden gelen , "Nova hakkında hakkında hiçbir şey bilmediğinizi duydum, bu doğru mu?" sorusuna "Hayır. Onunla ilgili var olan çizgi romanların muhtemelen %75'ini okumuşumdur." cevabını verdi. Zaten Nova'nın MCU'da olması için uzun zamandır bir kamuoyu baskısı var. Kevin Feige de önceden yaptığı açıklamada "Eğer daha büyük bir bütçemiz olsaydı Nova'yı almak isterdik. Çünkü onun Guardians ile olan bağlantısı oldukça güçlü." demişti. Eh, artık MCU'nun herhangi bir bütçe sıkıntısı yaşayacağını sanmıyorum. Gunn'ın da büyük bir Nova hayranı olduğunu düşünecek olursak yeni filmde Nova'yı az da olsa görme şansına sahibiz.

Zaten Avengers: Endgame sonrasında GotG ekibinde işler biraz karışmıştı. Thor'un da yeni bir filme kavuşacak olması ekibi yine bildiğimiz haline getirmişti. Bundan sonra kozmik evrenin başka isimlerle devam edeceğini de düşününce Nova'nın bu filmde tanıtılması MCU açısından oldukça mantıklı bir karar gibi gözüküyor. Guardians of the Galaxy Vol. 3'ün 2022 yılında vizyona girmesi planlanıyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum