Yeni Mortal Kombat Animasyon Filmi Netlik Kazanıyor

Kabal hepimizi dört döndürecek

Mortal Kombat 11, oyun dünyasında başarılı işlerine devam ederken markanın diğer medya alanlarındaki popülerliği de giderek yükseliyor. Geçtiğimiz Nisan ayında yayınlanan Mortal Kombat Legends. Scorpion's Revenge animasyonunun ardından Warner Bros kanlı canlı bir Mortal Kombat filmi için de hazırlıkları hızlandırdı. James Wan'ın yapımcılığını üstlendiği film bu yıl hem vizyona girecek hem de HBO Max üzerinden yayınlanacak. Bunlarını üstüne yeni bir Mortal Kombat animasyon filmi de önümüzdeki günlerde hayata geçecek.

The Illuminerdi'nin haberine göre yeni Mortal Kombat animasyonu Sub-Zero önderliğinde gelişecek. Bu filmin Legends hikayesine bağlı mı olacağı yoksa tek başına ayrı bir hikaye mi olacağı henüz belli değil. Filmde yer alacak karakterlerin bazıları detaylarıyla birlikte belli olmuş. En ilginç kısım Gelen detaylarda Sub-Zero'nun takma adıyla değil de gerçek adı olan Kuai Liang ile yer alması olmuş, belli olan liste şu şekilde;

  • Kobra: 25-35 yaşlarında bir erkek, ateşli bir sokak dövüşçüsü ses tonu serseri bir şekilde.
  • Kira: 25-35 yaşlarında bir kadın, belalı aynı zamanda sadistik ve cani. Cızırtılı ve dokulu bir ses tonuna sahip.
  • Tremor: 30-40 yaşlarında bir erkek, Afrika kökenli bir Amerikalı ses aranıyor, kalın ve güçlü bir ses tonuna aynı zamanda caydırıcı bir hitap şeklinde sahip. 
  • Kuai Liang (Sub-Zero): 60-70 yaşlarında Asyalı bir erkek. Eski bir savaşçı ancak şu an bir pasifist. Güçlü ve olgun bir sesi var.
  • Kabal: Erkek, yaralı yüze sahip bir ninja gerçek bir baş belası. 

Tüm bu detaylara bakınca yaşlanmış bir Sub-Zero hikayesi ve onun klanı Lin Kuei'nin başına gelenleri öğrenmek epey eğlenceli olabilir. Ayrıca Kabal'ı da bir filmde görmek oldukça güzel bir gelişme. Zaten animasyon filmler konusunda epey başarılı işler çıkaran Warner Bros stüdyoları bu filmde de kalitelerini gösterecektir. "Mortal Kombat 3" takma adıyla çalışmalara başlayan filmin yayını tarihi ise henüz belli değil. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum