Yeni Xbox’ın Adıyla İlgili Söylentilere Bir Yenisi Daha Katıldı

Fusion yeni konsolun ismi mi?

Microsoft’un Sony gibi yeni konsolunun sonuna bir rakam koyup işin içinden çıkmayacağı barizdi, bu da yeni konsolun ismi hakkında çok sayıda spekülasyona yol açmıştı malum, Microsoft’un alan adını almadan bir ürün çıkarmak gibi bir hatayı tekrar yapmayacağı da öyle (ilk Xbox piyasaya sürüldüğünde alan adı konusunda sorunlar yaşanmıştı). İsmin ne olacağı konusunda ortaya bir sürü teori atıldı, konsol prototipinin kod adının Durango olduğu söylendi.

Ama yeni ortaya atılan isimleri diğerlerinden ayıran nokta, Microsoft’un bu isimlerin alan adlarına sahip olması. Hem de sadece .com uzantısı değil “.de”, “.co.uk” gibi çeşitli uzantılar da Microsoft’a ait. 

Şimdiye bahsedilen diğer isimlerle karşılaştırırsak Microsoft Xbox720.com, XboxInfinity.com, XboxInfinity.com, XboxDurango.com, XboxInfinite.com alan adlarının hiçbirine sahip değil ama sahip oldukları şunlar; XboxFusion.com, XboxNext.com, XboxGold.com.

Microsoft’un 21 Mayıs’ta yeni konsolla ilgili duyuru yapacağını açıklamasının ardından bunun olması gerçek olma olasılığını artırıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum